Page content

Aanbevelingen

Wat zeggen klanten over werken met Linda?

Lia Spaans aanbeveling

Jolanda Linders aanbeveling

linda thuijs aanbeveling

 

 

 

linda thuijs

 

 

 

Irene Ogier

Praktijk Jolanda Linders

Schermafbeelding 2014-11-12 om 10.01.26

Schermafbeelding 2014-11-12 om 10.01.38

Schermafbeelding 2014-11-12 om 10.01.51

 

Comment Section

15 reacties op “Aanbevelingen


Door Tanne Vermeulen-Vennik op 15 april 2017

Even wil ik een INFO met jullie, B&B eigenaars, delen,
juist omdat dit is voortgekomen door het samenwerken met Linda!
Ondanks dat ik al 17 jaar verhuur, ben ik door het leuke contact met Linda, haar ideen blijven volgen.
Lees graag haar mails met haar steeds weer nieuwe tips.

Ik had al vaker nagedacht over een app, maar had nog geen mogelijkheid gezien om me er in te verdiepen. Zelf maken of laten doen? En wat kost dat dan wel niet?
In deze tijd is een App bijna een must voor een gastenverblijf.
Toen tipte Linda mij met de GuestInfo App!
Ze liet me d.m.v. beeldscherm delen zien hoe de App werkt en hoe je het heel gemakkelijk zelf kunt invullen. Nou, het viel reuze mee, het wijst vanzelf de weg.
Het fijne is dat ik het een maand kon uitproberen. Dus ben ik ervoor gegaan.
Maar al binnen 3 weken koos ik voor het betaalde abonnement.

De GuestInfo App is goed opgezet voor een B&B of vakantiehuis.
Hij is ook in andere andere talen aan te bieden en nog betaalbaar ook!
Als je wilt kun je hem zelfs helemaal op maat laten maken. ( wel een ander prijskaartje)
Ik kan de app van harte aanbevelen bij m’n collega’s met een gastenverblijf.
Groet uit Zweden en Linda bedankt!
http://www.tannesstuga.com


Door Joyce op 18 november 2016

Linda, je hebt zojuist met je frisse blik en geoefend oog gekeken naar onze website http://www.maradijs.nl. Knap hoe je in korte tijd de meest essentiele werkpunten boven tafel krijgt. Je denkt heerlijk out-of-the-box maar wél concreet en met mogelijkheden om meteen aan de slag te gaan. Bovendien is je energie en enthousiasme aanstekelijk. Dankjewel!


Door Femke Boots op 8 juni 2016

In juni heb ik een HOME V.I.P. dag bij Linda gehad. Tijdens deze dag is me duidelijk geworden dat Linda heel veel kennis in huis heeft over marketing, social media, websites of huisstijl.

Ze heeft een duidelijke visie en heldere uitleg. Door haar enthousiasme en vele ideeën wil je gelijk aan de gang met alle gemaakte plannen.

Ik ben kijk er naar uit hoe ik de komende maanden deze kennis kan gaan toepassen en heb mij meteen aangemeld voor het half jaar HOME traject voor mijn B&B!

Femke Boots,
Bed in de Betuwe
de Beautykamer


Door Anne Brouwer op 1 april 2016

Dank je wel Linda! Je hebt me erg geholpen met het ontwerpen van het logo voor mijn eigen onderneming. Ik kom uit een hele andere branche, maar super blij met het resultaat. Op afstand toch goede en snelle communicatie, en Linda luistert echt, waardoor het ontwerp steeds verder groeit, dank je wel!


Door Nel op 30 maart 2016

Linda, jij weet mensen te raken met je enthousiasme en je creativiteit.
Tegelijkertijd heb je een goed luisterend oor en kun je snel schakelen.
Ik vind het een feestje om met je samen te werken!
Nel


Door Klazien Tempelaar op 30 maart 2016

Een HOME VIPdag bij Linda Thuijs.

Ik heb mezelf de HOME VIPdag bij Linda Thuijs cadeau gedaan, zomaar… Ik hoorde haar spreken en haar verhaal raakte mij in het hart.
Eenmaal bij Linda Thuijs bleek de VIPdag echter ook een echte werkdag, want als het over internetmarketing gaat stelt Linda heel veel vragen en heeft ze heel veel ideeën.

Linda heeft me heerlijk in de watten gelegd, maar me niet met zachte handjes aangepakt: “Gun je klanten dat je in ze investeert met een heldere manier van communiceren over je bedrijf” zegt Linda.
Het spreekt me aan om te investeren in nieuwe klanten, omdat die klanten het waard zijn om mij en mijn bedrijf te vinden. Daarvoor heb ik nog wel wat te doen. Maar als mijn huiswerk van de VIPdag klaar is, staat mijn internetmarketing als een ‘opgeruimd huijs’.

Wil je je gasten of klanten laten weten dat jij belangrijk voor hen bent? En zij voor jou? Investeer dan in een VIPdag bij Linda Thuijs. Jij bent het waard en je gasten en klanten ook.


Door Esther Esselbrugge op 21 maart 2016

Hallo Linda,

Goh, of er iets concreets gebeurd is na onze afspraak. Nou, the earth has moved!!!

In het concrete: ik heb de website een enorme make-over gegeven. Enorm veel van mijn darlings met liefde gekilld. Wat heerlijk! Het gaf me echt ruimte en rust.

Door samen mijn verhaal duidelijk neer te zetten is er sowieso veel rust in me gekomen. Ik kan dus ook zeggen dat het niet alleen naar buiten toe (via website ed) congruenter en duidelijker is geworden, maar ook van binnen. En daar ben ik zo blij mee!

Van te voren twijfelde ik eraan of ik mijn vraag wel helder kon overbrengen. We zijn echter samen op pad gegaan en tackelden wat we tegenkwamen. Heel nuttig! (en leuk) Het resultaat van de VIPdag is dat ik concrete tips en adviezen heb meegekregen die ik ook direct heb toegepast.

Ik kan de HOME VIPdag van Linda van harte aanbevelen bij iedere ondernemer die zich op consumenten richt en voor wie ‘beleving’ een belangrijk aspect is van de dienstverlening.

Ik Blijf lekker over je vertellen tegen wie het maar wil horen 🙂
Groetjes, Esther


Door Greta Krijgsman op 14 maart 2016

Bij Linda volgde ik de H.O.M.E. VIPdag. Hoewel ik geen B&B ondernemer ben herken ik het enthousiasme, de gedrevenheid en het ondernemerschap van Linda en dat spreekt mij enorm aan. Haar vakkennis op het gebied van Huisstijl & Online Marketing wilde ik graag raadplegen voor een vraagstuk binnen mijn bedrijf.

Deze VIPdag heeft mij direct duidelijkheid gegeven waardoor ik snel door kan pakken. Wat ik zelf als heel prettig ervaar is dat Linda zowel de technische aspecten als de esthetische aspecten zo goed kan combineren.

Ik beveel Linda van harte aan aan ondernemers die het belangrijk vinden dat hun huisstijl eenduidig is, zowel online als offline en die het zakelijke effect, de juiste doelgroep aanspreken en aantrekken, optimaal willen benutten.


Door Sonja van Stuijvenberg op 11 maart 2016

Ik heb een fantastisch logo en een prachtige huisstijl, ontworpen door Linda.
Onze samenwerking was heel erg fijn. Linda verstaat de kunst om je ideeën om te zetten in beeld. Ze luistert en kijkt en kan dit op een fantastische manier vertalen naar hoe dit eruit moet zien. Het klopt en het past!

Oók haar HOME VIPdag heeft mij heel veel tools gegeven om een geweldige website in elkaar te zetten die er prachtig uitziet, met haar ontworpen huisstijl. Wat mij betreft een echte aanrader voor iedereen.
Ik ben nog niet helemaal klaar met alles, maar ik weet nu hoe ik verder kan en mijzelf en mijn bedrijf zo mooi en goed mogelijk te presenteren.


Door Jellie van der Veen op 12 januari 2016

“Linda heeft ons van goede adviezen voorzien voor ons E-book, heel professioneel.
Wat betreft de kleuren, keuze van de foto’s en vormgeving had Linda echt een toegevoegde waarde, dit hadden we zelf niet kunnen bedenken.
Het resultaat mag er zijn, en dat zie je terug in de grote aantallen dat het gedownload wordt. Wij zijn er superblij mee!!

Ceskysight
Luxe vakantiehuizen in Tsjechië

‘Maak je eigen verleidelijke e-boek’


Door Pine Berg op 25 november 2015

Linda is een geweldige vormgeefster. Iemand die met je meedenkt en je rustig bij de hand
neemt in de wereld van het beeld. Ze doet suggesties en dat vind ik zelf heel fijn. Het blijft mijn product en dat voelt ze haarfijn aan.


Door Agnes Fidder op 17 november 2015

De samenwerking met Linda was één groot creatief avontuur. Doordat Linda open is maar ook doortastend kwam het resultaat dat ik graag wilde. Tevredenheid van beide kanten wat wil je nog meer.

Hartegroet,
Agnes


Door cocky hoogeveen op 12 november 2015

Linda, dank je voor werk en dank voor de fijne samenwerking. Met het door jou gemaakte sjabloon kunnen wij voor goed voor de dag komen. groet Cocky


Door Dominieke Van Den Bossche op 3 november 2015

Linda stelde me zomaar voor om een skype-gesprek te hebben over mijn website! Was super leuk!! Ze gaf me heel veel goede raad! Zowel wat betreft stijl als inhoudelijk!! Van harte bedankt, Linda!! Deed veel deugd om in België advies te krijgen van een Nederlandse collega!! Linda pakt alles heel professioneel aan en weet duidelijk waarover ze spreekt!! Van harte bedankt, Dominieke Van Den Bossche van StressAanpak.


Door 44 reacties overgenomen van oude website op 1 oktober 2015

44 reacties op “Aanbevelingen”

_____________________________________________________________

Door Geke Versprille/

op 29 mei 2014 om 21:19

Het is super werken met Linda! Samen hebben we het KoningsspelenPakket in het leven geroepen en Linda is verantwoordelijk voor de fantastische huisstijl van het Koningsspelen pakket. Niet alleen het pakket ziet er gelikt uit, ook de website, de nieuwsbrief, de Facebookpagina, het Twitteraccount en alle andere PR en communicatiemiddelen zien er geweldig uit!!

Op momenten dat ik al tevreden ben over de vormgeving weet Linda me toch elke keer weer te verbazen en verrassen met net dat beetje extra klasse door kleine verbeteringen…
_____________________________________________________________

Door Yvonne Afman/

op 6 juni 2014 om 14:19

Een leerzame en inspirerende ochtend gehad bij Linda. Onder andere over manieren om meer te halen uit de website van ons vakantiehuis Limetree House and Cottage en tips en tools voor het gebruik van WordPress. Linda is heel goed op de hoogte en brengt haar kennis enthousiast over.

Limetree House/Maison la Tilleul – Frankrijk
_____________________________________________________________

Door Anita van Gelder/

op 9 april 2014 om 15:51

Wat ben ik blij met het logo en de website die je voor mij hebt ontworpen!

Je creativiteit, geduld en doorzettingsvermogen hebben mij enorm geholpen. Ik ben trots op het resultaat van onze samenwerking. Bedankt Linda!

Hartelijke groet,
Anita van Gelder-Keijl – administratieve ondersteuning
_____________________________________________________________

Door Wilco Bouwhuis /

op 9 april 2014 om 12:18

Als starter heb je zoveel ideeën en vaak zijn er nog meer mogelijkheden, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Linda’s benadering en werkwijze heeft ons erg geholpen, waardoor we samen in snel tempo 2 mooie logo’s hebben ontwikkeld. Kortom, we zijn erg tevreden met het eindresultaat.

Groet, Wilco Bouwhuis – Camp Unlimited Heino, ETB Travel Heino
_____________________________________________________________

Door JanZSmaakPalet /

op 24 maart 2014 om 18:06

In een vroeg stadium van de plannen hebben we ons logo laten ontwikkelen door Linda. Na een intakegesprek is ze professioneel en vol enthousiasme in de wereld van de koffie, thee en chocolade gedoken en hebben we uit 3 concepten kunnen kiezen. Ons winkelconcept hebben we op basis van het uitgekozen logo verder uitontwikkeld en we krijgen onverdeeld goede reacties op ons logo! We zijn er erg blij mee.

We starten eind april/begin mei 2014 in Epe met de winkel en dan zal de website ook online zijn.

Jan Zwakenberg & Margaret Klomp
_____________________________________________________________

Door Kees Koopmans /

op 23 februari 2014 om 13:29

Linda weet door goed te luisteren en door creatieve ideëen aan te dragen voor een logo-ontwerp, juist die look&feel te bereiken die je voor je merk en doelgroep voor ogen hebt. Altijd creatief en keuze uit meerdere opties. Ik ben meer dan tevreden en kan LindaThuijs dan ook ZEER aanbevelen!
_____________________________________________________________

Door Dennis Visser/

op 2 februari 2014 om 06:43

Linda, jij hebt Ataraxia een “gezicht” gegeven.

Ik ben erg blij dat ik destijds besloten hebt om mijn gehele huisstijl uit te besteden. Ik kwam al zoekende naar betekenissen van kleuren op jouw website terecht. Al bij het eerste contact had ik een goed gevoel en de keuze voor jou was voor mij dan ook snel gemaakt. Dat gevoel is achteraf ook volledig juist geweest.

Je bent erg professioneel en ook zeer geduldig en je deed vaak al meer dan ik verwachte. Je denkt mee en gaf feedback wat mij weer aan het denken bracht. Op en top een vakvrouw!

De geboorte van mijn logo was een hele lange bevalling maar wel een cruciale. Ik ben er dan ook nog steeds erg blij mee. De gehele huisstijl is met elkaar in harmonie en onderschrijft mijn missie en visie. Prijs-kwaliteit is drie Michelin sterren waardig (als je een restaurant had).

Heel veel dank voor alles en ik kan Linda Thuijs bij een ieder aanbevelen die worstelt met zijn eigen huisstijl!

groet, Dennis

Ataraxia bewindvoering en juridisch advies
_____________________________________________________________

Door Klaziena Waerts /

op 13 januari 2014 om 09:20

Hoi beste Linda,

Jij hebt voor mij de Youtube-banner ontworpen en wat ben ik er blij mee!!! Hij is echt supermooi geworden en dat vooral dankzij jouw goede ideeën voor het ontwerp. Nogmaals…ontzettend bedankt!

Met een vriendelijke groet, Klaziena Waerts – afvallenmetchocola.nl
_____________________________________________________________

Door Alexandra /

op 13 december 2013 om 11:29

Hoi Linda,

Na 2 jaar aan de weg timmeren met mijn bedrijf vond ik het tijd om een professioneel logo te krijgen. Onze eerste afspraak verliep via de Skype en dit was een erg leuk gesprek. Ik had er gelijk een goed gevoel bij. Jij bent voor mij aan de slag gegaan en ik had al snel de eerste voorbeelden binnen. Wanneer ik iets wilde veranderen, was dat totaal geen probleem. Meestal had je die al binnen een dag doorgevoerd. Uiteindelijk zijn we toch uitgekomen bij één van jouw eerste ontwerpen. Ik ben er ontzettend mee en ik kan jou dan ook echt aanbevelen. Je luistert echt naar wat je klant wil en je werkt heel erg snel. TOP! Prima service voor een prima prijs!

Groetjes, Flower Power Tuinontwerp
Alexandra Mooijaard
_____________________________________________________________

Door Lia Spaans/

op 15 november 2013 om 08:49

Hallo Linda,

jij hebt mijn website, huisstijl, facebook pagina, twitter profiel en gratis weggevers ontworpen. Op het resultaat ben ik super trots!

Ik heb heerlijk met jou samengewerkt. Jij bent duidelijk, komt je afspraken na en zet uit eigen beweging stappen extra. Als je er niet helemaal tevreden over bent, maak jij ontwerpen tot je er 100% tevreden over bent.

Jij maakt de ontwerpen perfect geschikt voor de digitale wereld. Bij mij heb je de ontwerpen bovendien op mijn website, facebook pagina, twitter en gmail gezet, zonder extra kosten.

Tot slot heb je me wegwijs gemaakt in de wondere wereld van email marketing software. Kortom, je bent veel meer dan een ontwerper en ik heb veel meer gekregen dan ik had verwacht!

Hartelijke groet, Lia – Moeenzo.nl
_____________________________________________________________

Door Marjo Roos Visuele Communicatie /

op 4 november 2013 om 16:25

Ik heb met veel plezier de online cursus ‘Maak je eigen huisstijl en logo’ gevolgd. Helder van opzet, praktisch en zeer informatief. Een aanrader voor iedereen die zelf aan de slag wil met ontwerpen maar ook voor alle anderen die een betere gesprekspartner willen worden voor hun ontwerper.

Met vriendelijke groet,
Marjo Roos
_____________________________________________________________

Door Boomkwekerij Overweg /

op 2 augustus 2013 om 10:28

Hallo Linda,

Bedankt voor het mooie logo. Wij zijn er erg blij mee. Je nam de tijd om erachter te komen wat onze wensen waren, en wat het beste bij onze boomkwekerij past. Vervolgens ging je goed en ruimdenkend te werk met als resultaat een erg mooi en goed logo.

Mochten we je in de toekomst nodig hebben weten wij je zeker te vinden.

Met vriendelijke groet, Maarten en Margreet Overweg
Boomkwekerij Overweg
_____________________________________________________________

Door Judith Funcke/

op 28 juli 2013 om 17:19

Ik wil je erg bedanken voor het uitwerken van mijn ideeén. Het is fijn samenwerken met mensen die ook een enorm hartmotief stoppen in hun werk. En bijzonder hoe onze paden elkaar hebben gekruist.

Groeten, Judith Funcke
http://www.dekinderarchitect.nl
_____________________________________________________________

Door Tjarda Dubois /

op 20 juni 2013 om 12:53

Ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking, de flexibiliteit en je inzet om voor mijn coachingspraktijk een dynamisch logo te maken.

Hartelijke groeten
Tjarda Dubois
http://www.biebaux-coaching.nl/
_____________________________________________________________

Door Ann Elenbaas /

op 10 april 2013 om 10:45

Beste Linda,

Wat ben ik ontzettend blij met mijn logo Miss Tulin en wat hebben we fijn samengewerkt. Niks was te veel voor jou en je ging net zolang door totdat ik helemaal tevreden was. Bijzonder dat jouw klantgerichtheid zo hoog in het vaandel staat en dat je zo fantastisch meedacht met mijn wensen maar tegelijkertijd toch enorm goed advies gaf over welke uitstraling het beste zou matchen met mijn bedrijf. Linda, je bent een expert in je vak (ik wist niet dat er zoveel bij kwam kijken) en een heel prettig persoon om mee samen te werken.

Ga je missen!
Hartelijke groet, Ann Elenbaas
http://www.misstulin.nl
_____________________________________________________________

Door Jan Willem Nuij /

op 2 april 2013 om 08:05

Beste Linda,

ik ben je erg dankbaar voor het maken bedenken van ons nieuwe logo. Ik krijg alleen maar positieve reacties. Er hangt nu een “logobord” bij onze voordeur en eentje bij de sportclub dit brengt heel wat goede reacties teweeg. Nogmaals bedankt voor de goede en leuke samenwerking. Ik kom zeker de volgende keer bij jou terug.

thnx, Jan Willem
http://www.BestOnly.nl
_____________________________________________________________

Door Marnix Bijl /

op 7 november 2012 om 13:29

Zowel het ontwerp van ons toernooilogo als de opmaak en versturing van de digitale nieuwsbrief is wat ons betreft een prima reclame voor jouw bedrijf. Zeer veel positieve reacties op gehad, dus het heeft zijn werk zeker gedaan! Hartelijk bedankt!

Met vriendelijke groet,
Marnix Bijl
Toernooicommissie Outdoor Open (Wezepse Tennisclub)
_____________________________________________________________

Door Transverse; Alexandra Maas/

op 20 september 2012 om 17:33

Linda heeft een uitstekend oor voor de wensen en eigen beelden van cliënt. Ze neemt die informatie mee en gaat ermee aan de slag. Ze houdt je fijn op de hoogte van haar denkproces, en eerste schetsen, en helpt daarmee je eigen proces op gang. Ze staat open voor suggesties en wensen in een later stadium. Het eindproduct is zeer verzorgd en wordt omgeven met een hoge graad van service. Ik verheug me op verdere samenwerking!
_____________________________________________________________

Door Tifo nails,/

Wezep op 20 juni 2012 om 21:32

lieve lieve Linda,

Heel erg bedankt voor alles. Ik ben er echt super blij mee en heb veel positieve reacties gekregen van mijn klanten, En dit alles in een zeer korte tijd. nogmaal mijn hartelijke dank

liefs Miranda
Tifo nails, Wezep – http://www.tifonails.nl
_____________________________________________________________

Door Andrea van Triest /

op 14 juni 2012 om 12:59

Hallo Linda,

Ontzettend bedankt voor het snelle (binnen n paar dagen!!) en fantastische leveren en maken van mijn visitekaartjes. Dit wordt voor mij een nieuwe start en bijzonder fijn dat je daar mij mee geholpen hebt. Ik heb genoten van onze samenwerking en je bent een warme persoonlijkheid!

Tot de volgende keer.
hartelijke groet Andrea
http://andreavantriest.nl/ – kunstenares
_____________________________________________________________

Door Limetreehouse.nl /

op 14 juni 2012 om 10:26

Linda, wij zijn erg blij met de website die je voor ons gemaakt hebt. Ook de visitekaartjes en ansichtkaarten zijn mooi geworden en geven de sfeer van ons vakantiehuis heel goed weer. Dank je wel voor je inzet en ook voor de tips op het gebied van social media.

Gert Meima en Yvonne Afman
_____________________________________________________________

Door Projectgroep Avondwandelvierdaagse/

op 10 juni 2012 om 22:44

Linda,

Wat fijn hebben we weer samengewerkt tijdens de afgelopen avondwandelvierdaagse van Wezep. Alles snel geplaatst en tot in de puntjes verzorgd. Op naar volgend jaar maar weer!

Groet projectgroep Aw4d Wezep
_____________________________________________________________

Door Daniëlle Drenth /

op 5 juni 2012 om 14:17

Hallo Linda,

Je hebt voor ons een prachtige uitnodiging ontworpen voor onze openingsborrel. Bedankt voor de fijne samenwerking en je snelle reactie op vragen. Ik heb ons contact als zeer prettig ervaren. Het resultaat is super geworden! Ik zal je zeker aanbevelen en wie weet tot horens!

Groetjes Daniëlle Drenth
_____________________________________________________________

Door Maria Simons/Gezinscommunicatie/

op 3 juni 2012 om 20:52

Linda, wat een samenwerking en meedenken tot het laatste moment. Dat was juist zo prettig dat je de opdracht niet los liet voordat het helemaal af was. De indeling van het trainingsmapje heeft me positief verrast.

Ook tijdens de workshop bleek het materiaal zeer bruikbaar. Overzichtelijk, fris en duidelijk. Genoeg ruimte voor eigen aantekeningen. Ik ben tevreden dus! De kleuren combo kwam goed uit de verf. Er was een deelnemer die dat meteen zag.

Bij een volgende opdracht (want ik ga bij je terug komen) mag je logo iets meer eigen ruimte in gaan nemen. Ik denk op een eigen pagina en achterop. Dank je wel, linda!!

Maria Simons
Gezinscommunicatie
_____________________________________________________________

Door Zentrum Hattem /

op 12 april 2012 om 20:59

Lieve Linda,

Wat een fantastische website heb je voor ons gemaakt! Mee bewegen met onze chaotische werkstijl was geen gemakkelijke opgave maar wat is het resultaat prachtig! De verschillende ontwerpen die je hebt gemaakt (pfff, moeilijk kiezen), eindeloos uittekenen van ons logo labyrint een website die staat en past bij onze organisatie. Nu na twee jaar kijken wij nog steeds met trots naar de site, staan we achter het logo, de kleurstelling en de overzichtelijke opbouw.

Nu heb ik nog niet geschreven over de andere dingen die je gemaakt hebt voor ZENtrum, oa de leuke cadeaubon in cd vorm waar alle lessen en behandelvormen op beschreven staan. Dat is toch bijna te leuk om weg te geven?? Door zus & moi kritische vragen te stellen en met ons mee te denken is ZENtrum in de juiste vorm neergezet.

Knuffel van Brigitte en Andrea
ZENtrum Hattem
_____________________________________________________________

Door HeelVeelMaterieel,/

Wezep op 11 april 2012 om 10:15

Hey Linda,

Ook wij willen jou graag bedanken voor het meedenken in onze huisstijl. Jouw snelle reacties op onze vragen en jouw creativiteit is jouw meerwaarde. En als je dan ook nog bij ons om de hoek gevestigd bent, hoe makkelijk en efficiënt is dat?Zodra we weer iets nodig hebben, weten we je zeker te vinden!

Hartelijke groet,
Agnes & Kelsey
HeelVeelMaterieel, Wezep
_____________________________________________________________

Door Ernie van Beek, fotografie /

op 29 maart 2012 om 22:46

Ik wil je bedanken voor het ontwerp van mijn logo. De samenwerking verliep soepel en we zaten al snel op één lijn. Het is een lekker fris ontwerp geworden waar ik blij mee ben.

Bedankt,
Ernie
_____________________________________________________________

Door OLVO-Wezep /

op 13 maart 2012 om 12:18

Bedankt voor het updaten van onze huisstijl !

Eigenlijk hadden wij dit al veel eerder moeten doen, maar jij kwam met het initiatief om nu maar eens de knoop door te hakken en met een frissere en herkenbare uitstraling naar buiten te treden. Fijn dat jij zo flexibel en meedenkend bent, want ook onze website en nieuwsbrieven worden door jou tot in de puntjes verzorgt…….

OLVO-Wezep
Wendy Janssen
_____________________________________________________________

Door Alex woon- & bedrijfsmakelaars,/

Kampen op 26 februari 2012 om 20:26

Hoi Linda,

Je vroeg mij een recensie te schrijven. Uiteraard doe ik dit graag. Jij hebt ons namelijk uitstekend geholpen bij het ontwerpen van de huisstijl en huisstijldragers van ons nieuwe makelaarskantoor.

Alex woon- & bedrijfsmakelaars in Kampen staat mede dankzij jou als een huis! Zeer creatief en accuraat, met respect voor de wensen van de opdrachtgever. Ik kan jou van harte aanbevelen.

Groet, Alex van Erven
_____________________________________________________________

Door Antoinette Dettingmeijer: Praktijk ‘Je Bron’ /

op 12 februari 2012 om 16:57

Hallo Linda,

Dank je voor mijn mooie “zon logo”en de header voor mijn website die je ontworpen hebt. Ik vond onze samenwerking erg fijn, je snapte heel goed wat ik wilde en kon dat goed vormgeven. Je snelle reacties en het plezier waarmee je het deed waren ook erg fijn!

Als ik in de toekomst nog iets nodig heb weet ik je zeker te vinden…

Warme groet,
Antoinette Dettingmeijer
_____________________________________________________________

Door Carolien Vrij: Veiligheidsregio Kennemerland /

op 31 januari 2012 om 10:01

Wat een leuke en prettige samenwerking. Het thema voor onze teambuilding sluit naadloos aan op de piramide die jij aanbiedt. Full service meedenken. Dat is jouw kracht.

Veel succes verder.

Hartelijke groet,
Veiligheidsregio Kennemerland, Carolien Vrij
_____________________________________________________________

Door Wezepse Tennis Club: Jettie de Jong /

op 11 januari 2012 om 20:21

De promotie voor het lustrumfeest van de Wezepse tennisclub, dat in juli 2011 plaatsvond en een voorbereiding kende van enige maanden was het terrein waarop Linda en ik hebben samengewerkt. En dat ging geweldig.

Linda zorgde voor de pr -uitingen en heeft met haar creatieve en flexibele geest en proactieve houding de promotie tot een groot succes gemaakt. Naast haar grafische kennis en vaardigheden en inzicht in de social media heeft ze vooral laten zien dat ze uitstekend in staat is vanuit de klant te denken.

Haar gevoel voor efficiënt en klantvriendelijk communiceren maakte voor mij en met mij de lustrumcommissie de samenwerking geweldig geslaagd.

Jettie de Jong
_____________________________________________________________

Door JAAN coaching en counseling

Zwolle op 21 december 2011 om 09:48

Dag Linda,

Fijn om te vernemen dat je zo meedenkt, mee zoekt, en in dienst van de klant toch ook kritische opmerkingen plaatst. Je snelle reactie zorgde voor een snel, en mooi resultaat waarmee wij dik tevreden zijn! succes met je onderneming, maar dat gaat vast lukken met een krachtig persoon die jij bent.

Groeten, Renata Huijskamp en Femke Abma
van Jaan-Zwolle.nl
_____________________________________________________________

Door Diepman Coaching/

Zwolle op 19 december 2011 om 15:34

Linda,

dank je wel voor het maken van de website. Het was prettig met je samenwerken. Je denkt mee en reageert snel op vragen en opmerkingen. Het was een leuke gezamenlijke zoektocht.

Succes met je bedrijf!

Hartelijke groet,
Jacqueline Diepman
_____________________________________________________________

Door Andrea Slot/

op 12 april 2011 om 21:08

Lieve Linda,

Achteraf moet ik wel lachen over de samenwerking voor het geboortekaartje voor onze zoon Pepijn.

Ik wilde kleur, kleur en nog eens kleur! Heel voorzichtig probeerde je mijn hormonale oplevingen iets te temperen en want ben ik je daar achteraf dankbaar voor!! Zie hier ons kaartje en zeg nou zelf; dit is toch kleur genoeg?

Net als bij de website voor ZENtrum (en natuurlijk in het verleden de website voor Inner Circle) was je in je werk krachtig, doelgericht en bevlogen. Het is heerlijk om te zien hoe enthousiast je aan het werk bent, hoe je helpt om richting te zoeken zonder het in te vullen. Het is werk wat bij je past en, ook wel fijn, waar je erg goed in bent!

Liefs van Andrea
_____________________________________________________________

Door Jan Willem Nuij /

op 23 maart 2011 om 07:15

Hoi Linda,

Björn vindt zijn Ajax-schilderij helemaal te gek. Het is echt heel erg mooi geworden. Het was een super idee om zijn naam er in te verwerken. Het hangt al op zijn kamer. Bedankt voor het idee en de snelle service.

Groeten,

Jan Willem Nuij
http://www.bestonly.nl
_____________________________________________________________

Door Els Beekman, coördinator van De Zonnesteen/

inloophuis voor mensen die met kanker te maken hebben op 20 januari 2011 om 20:25

Linda, je hebt op een prachtige manier onze wensen “ingekleurd” en verwoord tot een mooi en warm geheel. Dank je wel voor je inzet!!! Hopelijk zal deze poster menigeen raken en motiveren om eens een kijkje te nemen in De Zonnesteen aan de Koestraat, een plek waar mensen met kanker én hun naasten van harte welkom zijn!

Els
_____________________________________________________________

Door Pascale Tichelaar (Creatief Centrum INSIDE OUT) /

op 17 januari 2011 om 10:53

Bedankt Linda, voor de mooie layouts en snelle service! (e-zine, headers, advertentie) En ben dan ook erg benieuwd naar mijn nieuwe site die eraan zit te komen.

Warme groet,
Pascale
_____________________________________________________________

Door Spiritueel centrum Thekla Eva/

Zwolle op 16 januari 2011 om 21:31

Ik ben Thea Wibier van Spiritueel centrum Thekla-Eva. Linda heeft in het ontwerp duidelijk naar voren laten komen hoe ik mijn centrum zie en hoe ikzelf in elkaar zit. Met heel veel liefde maakt zij haar producten. Ik krijg alleen maar lof over het visitekaartje en folder. De kleuren en logo die zij daarbij gebruikt heeft passen er ook volkomen bij. Dit heeft ze goed opgepakt en neergezet.

Ik ben dankbaar voor wat zij ontwikkeld heeft.

Thea Wibier
_____________________________________________________________

Door Home & Living /

op 14 januari 2011 om 18:08

Hoi Lin,

Net zoals de bovenstaande berichten, wil ik jou óók hartelijk bedanken voor je tijd, inzet, creativiteit én geduld bij het maken van de flyers, visitekaartjes en de website voor Home & Living. Eerlijk is eerlijk: alle complimenten die ik krijg, behoren jou toe! Ik heb echt bewondering voor de passie die je voor je werk hebt!

Ik wens je super veel succes bij alles wat er op je (Linnen)pad komt.

Mirjam Ruitenberg
_____________________________________________________________

Door Kuychi, Praktijk voor gezondheid en welzijn/

op 6 januari 2011 om 16:52

Dag Linda,

Graag wil ik je laten weten dat ik superblij ben met het E-zine waarvoor je de Lay-out hebt ontworpen. In no-time had je een ontwerp waarvan ik meteen blij werd; je snapte wat ik bedoelde. Je persoonlijke aandacht, het constructief denken en je flexibele instelling zijn slechts een paar punten die ik nu noem. Als ik weer iets nodig heb, weet ik je zeker te vinden! Veel creatief suk6 met je LinnenArt!

Harte groet,
Terri van Ommen
http://www.kuychi.eu
_____________________________________________________________

Door Cath’ Sieraden /

op 13 december 2010 om 20:00

Dank je wel voor de leuke flyer die je voor ons gemaakt hebt. Heel prettig dat je zo snel doorhebt wat 3 bedrijven in 1 flyer willen hebben. En dan ook nog eens onder druk, op zo’n korte termijn, je hebt ons echt geholpen! Voor de volgende flyer weten we je zeker weer te vinden.

Hartelijke groeten,
Carla van het Ende
_____________________________________________________________

Door Basik Organizing /

op 2 december 2010 om 19:40

Hallo Linda,

Leuk initiatief om gratis kaarten aan te bieden. Ze zien er professioneel uit. Wellicht een idee om een waardebon cq cheque aan te bieden. Succes.

Met vriendelijke groeten,
Basik Organizing
Anoek Boele
_____________________________________________________________

Door Koopmans/

op 30 november 2010 om 20:50

Linda, na een paar gegevens over ons gezelschap en het programma, had jij direct een goed idee voor een overzichtelijke en informatieve folder. Je had deze gebruikersvriendelijk uitgevoerd en creatief bewerkt met logo’ s die helemaal pasten bij de samenstelling van ons reisgezelschap. Zij waren dan ook blij verrast. J.Koopmans

Plaats een reactie


*