Een feestelijke Facebook omslagfoto - Kerst
07 december 2016 
2 min. leestijd

Een feestelijke Facebook omslagfoto - Kerst

Sinterklaas zit nog maar net op de boot terug naar huis, of we focussen ons allemaal op de volgende feestdagen. Er klinkt kerstmuziek uit de boxen terwijl er al vele huizen,  gastenverblijven en kerstbomen worden versiert. (Ik heb de boom als staan 🙂

Alles draagt bij om in de gezellige kerststemming te komen

  • een kerstmenu samenstellen
  • een cadeautje voor in de gastenkamers kopen
  • misschien nog een leuke actie op social media uitwerken.

Je online bedrijf optuigen

Als je je Facebook omslagfoto pimpt, verhoog je hiermee ook online de warme uitstraling van jouw Bed & Breakfast of vakantiehuis. Aangezien Facebook jouw net verwisselde omslagfoto toont de tijdlijn van je vrienden en fans, genereer je hiermee direct extra zichtbaarheid!  Maak daarom gebruik van deze  gelegenheid om gratis onder de aandacht te komen bij jouw doelgroep.

 

Hoe pimp je je Facebook omslagfoto

Facebook omslag makenIk heb een video voor je gemaakt waarin ik laat zien hoe je in drie stappen een feestelijke Facebook omslagfoto maakt. Heel gemakkelijk en gratis met Canva. Bovendien krijg je er ‘een doos’ vol kerstillustraties en een sjabloon bij. Hoe fijn is dat?

Bekijk hem snel, want hij de video staat maar twee weken online.

Feestelijke voorpret toegewenst!

 


Update: de video is niet meer beschikbaar. Schrijf je in op de maandelijkse inspiratiemail dan hoef je geen handige video’s, marketingtips en gratis downloads meer te missen!

Gratis maandelijkse inspiratie
Vul je naam en beste e-mailadres in
Je e-mailadres is veilig bij mij!

 

 

Over de schrijver
Ik help Bewuste Bed & Breakfast ondernemers hoe ze de 'go-to' accommodatie voor hun lievelingsgasten worden én blijven. Hoe ze meer boekingen en omzet genereren én toch meer vrije tijd voor zichzelf overhouden. Onafhankelijk van boekingssites en zélfs in het laagseizoen. #future proof #duurzame_marketing_strategie
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down