Feest! LindaThuijs.nl bestaat 3 jaar!
14 oktober 2013 

Feest! LindaThuijs.nl bestaat 3 jaar!

Drie jaar LinnenArt 313 oktober 2013 is het 3 jaar geleden dat ik mijn bedrijf bij de Kamer van Koophandel heb ingeschreven. Dat is een van de beste keuzes die ik de afgelopen jaren heb gemaakt!

Al drie jaar, waar blijft de tijd? Als je iets met passie doet, vliegt de tijd. Maar ook pas drie jaar! Alles wat aandacht krijgt groeit. Focus is mijn sleutel tot succes.

Ik wil jou, mijn klant van het eerste uur, de leuke klant van wie ik veel leerde, jij de klant die mij heeft aanbevolen bij jouw relaties, en jij, fijne klant waar het zo prettig mee werken is, van harte bedanken voor jevertrouwen en samenwerking!

Maar ook jij die elke maand mijn blog en e-zine leest, en jij, die mijn Facebookpagina een duim gaf, die mijn tweets retweet of zelfs favoriet maakt! Jij ook heel erg bedankt! Mede door jullie krijg ik de kans om te doen wat ik doe.

Ik doe graag wat terug en wie jarig is trakteert! Voor wie geen tijd heeft om bij mij Thui(j)s taart te komen eten heb ik een aantal nieuwe gratis ontwerpen en 3 dagen lang 33,3% korting.

Op naar de volgende mooie jaren. Ik hoop nog heel lang met jullie te mogen werken en huisstijltips voor jullie te schrijven.

LindaThuijs is jarig en trakteert op:

[basic_list]

[/basic_list]

   Vraag een offerte aan op de pakketten  en

   verzilver binnen drie dagen de kortingscode.

 

LET OP: Deze aanbieding is geldig op 14, 15 en 16 oktober 2013

Mail mij voor informatie (of bel 06 27 122 788)

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down