Feestelijke nieuwjaarsreceptie
10 december 2015 

Feestelijke nieuwjaarsreceptie

Is er een vergaderruimte of feestzaal te huur bij jouw Bed & Breakfast? Dan zijn de eerste twee weken van januari misschien wel volgeboekt voor nieuwjaarsrecepties en netwerkborrels. Geef een extra feestelijk tintje aan de glazen door er een voetje in feestelijke uitstraling aan toe te voegen. (gratis download onderaan dit blog). De ruimte aan de onderkant biedt ruimte voor een Actie of Nieuwjaarsaanbieding waardoor je het meteen als promotie artikel kunt inzetten. (attendeer je gasten er wel op!)

Glaslabel in huisstijl

feestelijke nieuwjaarsreceptieJe kunt deze glaslabels ook in jouw huisstijlkleuren met jouw logo laten maken of er een nieuwjaarswens op zetten! Of bied het aan als dienst voor je klant die de receptie geeft om zijn bedrijfsnaam erop te laten printen.

Wil je ook ter ere van een speciale gelegenheid een print- en knipvel laten maken voor jouw gasten? Ik maak ze in alle vormen en maten voor je, met jouw logo in jouw huisstijl. Kant en klaar gestanst (eventueel geplastificeerd) thuisbezorgd.    Wil je er meer over weten of een offerte aanvragen? Neem contact met me op.

 

 

 

Gratis Download

promotieartikel op nieuwjaarsreceptieDownload deze gratis printable glaslabels. (goud, zilver en paars in 1 pdf) Klik op plaatje > Downloaden > printen > knippen > (eventueel voorzien van ruimte voor naam, plastificeren)

Veel Plezier ermee!

Laat je een reactie achter onder dit blog waarin je vertelt waar jij ze voor gaat gebruiken? Een mooi en succesvol 2016 toegewenst!

 

(bericht van december 2013)

Over de schrijver
jamey
Linda Thuijs-Koopmans
Pascale
Door

Pascale

op 5 January 2015

hi Linda, Met de beste wensen voor 2015! Wat een leuk idee, die printables. Ik probeerde de nieuwjaarsnetwerkborrel glaslabels te printen, maar ik zie nergens een pdf, krijg alleen verwijzing naar Pinterest. Wat doe ik verkeerd? Groet, Pascale

Linda Thuijs-Koopmans
Door

Linda Thuijs-Koopmans

op 6 January 2015

Hi Pascale, Dankjewel, jij ook een heel gelukkig en succesvol 2015 toegewenst! Jij doet niets verkeerd. Het plaatje was op de een of andere manier ontkoppeld van de downloadbare printable. Deze is nu hersteld. Een hele gezellige netwerkborrel toegewenst! Grtz, Linda

Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down