Gmail-handtekening in huisstijl
28 oktober 2013 

Gmail-handtekening in huisstijl

Bij het lezen van de naam Maverick flits ik binnen een seconde terug in de tijd; het is 1986. De stoere Tom Cruise raakt, tijdens zijn opleiding tot straaljagerpiloot in Top Gun, verwikkeld in een zwijmelende romance met zijn instructrice. Ik hoor “Take my breathe away” terwijl ik afdwaal in gedachten en Maverick (Cruise) wegrijdt op zijn motor.

Bij de aankondiging van de laatste update voor de Mac, genaamd Maverick, klikte ik daarom ook zonder aarzeling op de UPDATEknop.

Dat had ik beter niet kunnen doen, want nu functioneert mijn e-mailprogramma ‘Mail’ niet meer! Alle mail en mappen waren verdwenen! Zucht! Na dit zoveelste incident met een mailprogramma overweeg ik toch serieus om over te stappen naar Gmail. De voordelen dienen zich in vette letters aan:

7 voordelen van Gmail

  • mijn mail is altijd bereikbaar, hij blijft gewoon op de server staan,
  • niet afhankelijk van mijn computer, maar vanaf iedere telefoon, of computer bereikbaar,
  • geen problemen bij het overstappen naar een andere provider,
  • heel gemakkelijk te combineren met Agenda en Documenten van Google,
  • ook hier kan ik alle mail archiveren en indelen met kleuren, mappen en sterren,
  • ontzettend veel opslagruimte,
  • bovendien kan ik mijn mail personaliseren met mijn eigen huisstijl

 

Een professionele uitstraling met je e-mail in huisstijl

Wil je een professionele indruk maken op je klanten en prospects, dan mail je niet met een Gmail (of Hotmail) afzender. (tenzij je juist incidenteel een persoonlijke mail wil sturen naar je klanten en gasten)

Gmail is heel gemakkelijk aan te passen aan jouw huisstijl door middel van het plaatsen van je logo, header of een footer. Door een automatische handtekening aan te maken verlaat elke mail jouw mailbox met de standaard van jouw huisstijlregels. Een vast lettertype en de links naar je webadres in de juiste kleur. Je mail verstuur je uiteraard namens je info@domeinnaam.nl adres. Hoe je dat moet doen?

*Download de gratis handleiding [LINK herstellen] waarin precies beschreven staat hoe je een een automatische handtekening in huisstijl met je info@jouwdomein.nl e-mailadres kunt maken.

 

Ready for Take-off

Maverick maakte tijdens zijn opleiding een flinke misser en verloor zijn beste vriend en zijn zelfvertrouwen. Toen het uiteindelijk een tweede keer tijdens een vuurgevecht met de vijand, er echt opaan kwam, redde hij collega en zijn reputatie.

Misschien dat ik nog even wacht en de Mac Maverick een kans op revanche geef. Maar mijn Gmail account is ‘ready for take-off’ and ‘ready to take-over’!

 

 

Over de schrijver
Eline Mees
Linda
Door

Linda

op 5 November 2013

Dankje Eline!

Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down