Page content

article content

Het Business Bootcamp van Open Circles

business-bootcamp

Ik heb mijzelf getrakteerd op een weekend Business Bootcamp en vierde mijn verjaardag tussen 600 mede cursisten.

18 april 2011 om 10:25 (facebookbericht)

Nog na stuiterend van een ontzettend inspirerend weekend op het Business Bootcamp van Open Circles Academy. Een “MUST DO” voor alle zzp’ers en startende ondernemers!! Ik heb veel geleerd; hoe het NIET moet en wat WEL werkt op marketing gebied.
Ben je ook geïnteresseerd in hoe je je bedrijf in de markt kunt zetten, hoe je moet netwerken en hoe je je doelen kunt bereiken? Ik heb hele waardevolle kortingskaarten maar die geef ik alleen weg aan SERIEUS GEïNTERESSEERDEN!
Neem contact met me op als je ook voor bijna gratis 2 dagen lang geïnspireerd wilt worden en kunt netwerken met 600 medecursisten.
Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Het Business Bootcamp van Open Circles

Plaats een reactie


*