Page content

article content

Hoe maak je in 10 minuten een feestelijke omslagfoto voor Facebook

Hoe maak je een omslagfoto voor Facebook of je andere social media?
Voorbereidingen, Afhandelingen en Deadlines in december. De kerstvakantie staat voor de deur en je moet nog zoveel doen. Ook online wil je gezelligheid en kerstsfeer uitstralen. Maar hoe doe je dat onder tijdsdruk en met zo’n volle agenda?
Vorig jaar trakteerde ik op gratis planners en feestelijke labels om je te helpen alle zaken overzichtelijk te houden. Dit jaar wil ik je laten zien hoe je heel snel een feestelijke omslag voor Facebook, Twitter of Google+ kunt maken. Hiervoor maakte ik een gratis webinar voor je.

Webinar crashtcoverfoto voor Facebook

Ondanks ook mijn drukke decemberagenda lukte het me een kerstwebinar in elkaar te zetten met als bonus een kerstcadeau voor jou onder mijn digitale kerstboom. Echter, zoals dat vaker gaat als je haast hebt liep het niet helemaal zoals ik had gepland. Na 20 minuten snelde een lieve klant en dorpsgenote naar mijn huis om mij te vertellen dat er geen goed beeld was. Toen dat na een paar pogingen niet herstelde, besloot ik het webinar te stoppen. Wat zonde van jouw en mijn tijd! Ik maakte het goed door alsnog een video [link?] op te nemen en je te laten zien hoe jij ook heel snel je online kerstboom kunt opzetten.

 

Hoe het toch een geslaagde actie werd

Voor 3 van mijn klanten maakte ik als voorbeeld binnen 10 minuten een feestelijke Facebook omslag – in hun eigen huisstijl!

  • Jolanda Linders (kerstomslag en een omslag met daarop haar actie)
  • Limetreehouse
  • Pureza Zwolle
omslagfoto facebook  jolanda lindersomslagfoto facebook maken Limetreehouse
facebook omslagfoto makenhoe maak je een Facebook omslagfoto

 

Geslaagde actie!

Het bleek een geslaagde actie want overal op Facebook doemden mooie kerstomslagen op met illustraties uit de cadeaudoos!

 

Laat een bericht achter!

Comment Section

1 reactie op “Hoe maak je in 10 minuten een feestelijke omslagfoto voor Facebook


Door Lex op 8 februari 2015

Hoi Linda,

Nu ook maar eens een kijkje bij jou op de website nemen. Echt waar, je kunt niet om Linda heen.

Plaats een reactie


*