Succesvol Zomer Koffiewebinar
22 augustus 2014 

Succesvol Zomer Koffiewebinar

Het Zomer Koffiewebinar met het thema  ‘Beter zichtbaar worden voor je doelgroep‘ is een enorm succes geworden.  5 ochtenden achter elkaar kon je op de koffie bij een van de 5 experts op het gebied van zichtbaarheid.

  • Ingrid Langen, marketing en identiteit
  • Marieke van Buytene, creativiteitscoach
  • Linda Thuijs, huisstijl en logo ontwerp
  • Irene Ogier, websitecoach
  • Ria Kaashoek, social media en marketing

 

Was jij er niet bij? Dit heb je gemist:

 

Om 10 uur kon je aanschuiven, lekker vanaf je eigen plek achter de computer met een kop koffie en schrijfspullen bij de hand.  Helaas was het weer deze week niet erg zomers, dus het webinar volgen in je tuin onder de bomen, dat zat er niet in. Er werd 5x veel waarde gegeven met tips waarmee je direct zelf aan de slag kon. Deelnemers die liever nóg sneller hun zichtbaarheid wilden vergroten konden gebruik maken van coachingstrajecten die, alléén voor deze gelegenheid, zeer scherp geprijsd werden aangeboden.

Mijn (allereerste) webinar ging goed, maar duurde veel langer dan het geplande uur. Ik zat zo in mijn verhaal, dat ik om half twaalf verschrikt constateerde dat het al zo laat was en ik nog niet eens álle tips had gegeven die ik had voorbereid. Tja, als ik de gelegenheid krijg om te praten over iets wat ik zó leuk vind…… ! 😉  Maar kennelijk waren de tips boeiend genoeg want zeker driekwart van mijn koffiebezoek bleef tot het einde (uur of 12?) luisteren! Aan het einde van het webinar heeft iedereen nog een aantal e-boeken gekregen om direct aan de slag te kunnen.

 

Gewapend met feedback en leermomentjes van zo’n eerste webinar ben ik beslist voornemens dit vaker te gaan doen. Ik heb in ieder geval genoeg tips en leuke dingen om nog een ander webinar of mijn blogs mee te vullen! Wil je die NIET missen? Download dan mijn gratis e-book: ‘Je merk dat ben jij! dan sta je bij mij op mijn e-mail lijst en hou ik je op de hoogte.

 

Was jij er wel bij?

Heel erg bedankt voor je komst naar het webinar, voor de tijd die je nam om te luisteren wat we te vertellen hadden, voor je feedback en enthousiaste reactie. Graag tot een volgende keer!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down