Vlees nog Vis, maar wel Veelzijdig, Vegetarisch en Volgeboekt

Ach Griet, geef die gasten toch een plakje vlees bij het ontbijt!

Maar Griet hield voet bij stuk en bleef trouw aan haar eigen normen, waarden en overtuigingen.

Nu runt ze, samen met haar man Anri de enige vegetarische

en zeer goedlopende B&B voor sportieve gasten, in Zadar en Kroatië!


Puur en Professioneel

Ik bewonder haar al jaren om wie ze is,

haar expertise, haar unieke en succesvolle concept.

Griet hoeft niet te zoeken naar 'hoe te onderscheiden van B&Buren',

omdat ze gewoon dicht bij zichzelf blijft,

laat zien wie ze is en waar ze voor staat.

puur en professioneel, zonder poespas of trucjes...

en daarmee als vanzelf gelijkgestemden aantrekt.


In gesprek met Griet Bajlo

Het is fijn om met haar te werken...

maar nu heb haar eindelijk kunnen 'strikken' voor een interview...


In gesprek met mijn lieve Vlaamse klant hebben we het over lievelingsgasten,

effectieve marketing, onderscheiden en trouw blijven aan jezelf.

Maar ook over vegetarisch eten én zelf groente verbouwen in je eigen tuin.

En tussendoor deelt ze ook nog wat tips voor mensen die net als zij

ook een eigen groentetuin willen aanleggen.




Bijzondere B&B concepten

Vind je het net als ik inspirerend om de verhalen van succesvolle gastenverblijf ondernemers te horen?

Wat hen drijft, hoe ze het hebben aangepakt,

welke uitdagingen ze overwonnen en welke (marketing) keuze's ze maken?


ABONNEER je dan op mijn >>>   YouTube kanaal

en krijg vanzelf een melding als er een nieuw gesprek online staat.



P.s.

Jouw bijzondere concept zonder poespas of trucjes

Binnenkort start het nieuwe traject "Het land van Thuijs"

waarin ik je meeneem op ontdekkingsreis door een magische wereld

vol eye-openers en mooie inzichten

die je leiden naar een uniek concept en 'soulmate'-gasten.

verre van gebruikelijk en mainstream,


compleet anders dan je gewend bent

omdat JIJ en IK óók verre van gewoon zijn!