Workation: Originele klantreis

Ontdek hoe je aan de hand van een krachtige (bedrijfs)karakter,
op jouw magische marketing manier
en met een ongegeneerd originele klantreis en weggever...
onvergelijkbaar wordt met je B&Buren
en concurrentie voorgoed achter je laat!

Magic Marketing workation bed breakfast


1. Uit welk hout

ben jij gesneden? 

Origineel Concept

Krachtig karakter


2. Avontuur

Marketing manier

Klant/gastreis &

Weggever


3.Onder de Linde

Lancering

Community

11 creatieve weken Magic Wanderlust

Ik neem je mee buiten de gebaande paden van Het Land van Thuijs. 

Een ontdekkingsreis  vol diepgang, waardevolle eye-openers,

warme herinneringen, briljante ideeën en een verrassend resultaat!

Marketing was nog nooit zó leuk!

Start 4 april a.s.

Workation: Werken aan je B&B'iz en Genieten van het proces

Waar & Hoe 

Online vanaf je eigen fijne locatie | 6x online Kampvuur sessie (Zoom) | Besloten groep online in Huijze Thuijs | en tussendoor verrassingen en creatieve inspiratiepost.

magische marketing in het land van thuijs
11 magische weken

Creatie, Inspiratie, Ontdekking en Beleving... helemaal voor JOU!

Deelname 777,-

Na dit traject gaat de prijs omhoog

Mogelijke vragen o​ver deze Workation op een rijtje

Kan ik terugkijken?

Ja zekersch. Je houdt tot 11 weken na de laatste opname toegang tot de replay's van de online Kampvuur sessies. Dus ook als je er een keer niet bij kunt zijn (vakantie, gasten en of andere prioriteiten) dan kan je het in je eigen tijd en tempo terugkijken.


Inclusief toegang tot de Ontdekkingsreis in het Land van Thuijs

Moet ik t'huijswerk maken?

Niets moet! Ik adviseer je echter om zéker een Journal bij te houden om je inzichten, gedachtenspinsels, zieleroerselen en je gave ideeën in op te schrijven. Ook krijg je af en toe een creatieve opdracht om je inzichten en ideeën visueel te bundelen. Maar geloof me... dat is t'huijswerk waar je echt heel veel energie en inspiratie van krijgt.

Is het technisch?

Nope! Geen techniek, geen ingewikkelde of saaie dingen, geen ellenlange teksten schrijven en ook geen funnels bouwen. Deze WORKATION is, net als de Ontdekkingsreis en de Wandershop 'Het Land van Thuijs' écht anders-dan-anders.


Het is leuk, creatief en het gaat helemaal over jou! Jouw Stip, jouw verlangen en missie, jouw product en/of dienst, jouw gelijkgestemden... Datgene waar helemaal JIJ kunt zijn en blij van wordt én... waarmee je straks niet kunt wáchten om het met de wereld, jouw Lievelingsklanten/-gasten te delen.

Waarom 11 weken?

Omdat m'n ervaring leert dat er vaak tijd nodig is voor het indalen, rijpen en verwerken van inzichten en ideeën. Daarom prop ik het niet in twee weken, maar geef je heerlijk de tijd om het proces zijn werk te laten doen.   Én...  dat je daarnaast ook nog tijd over houdt voor alle andere belangrijke dingen in je leven.

Waar & Hoe?

Lekker gemakkelijk vanaf je eigen fijne locatie, 6x een online/zoom Kampvuur sessie.  Tussendoor krijg je fijne (digi) post in je brievenbus, om je te voorzien van extra creativiteit, tips, motivatie, herinnering, aanmoediging, ideeën én inspiratie zodat je het beste uit jezelf, voor je ongegeneerde concept zal halen!

Enne.... waarom in naturesname van die kerkramen als bulletpoints?

Omdat die prachtig geometrische figuren van oorsprong bedoeld zijn om geluid, helende energie te verspreiden. Net als jij, met jouw bijdrage, magische marketing boodschap en gave concept.

Ik ben erbij, reserveer snel mijn plek!