Workation: Originele klantreis| PILOT

Ontwikkel op basis van je (bedrijfs)karakter

en jouw magische marketing manier

een ongegeneerd originele klantreis (DOPAMINE©)


Compleet onvergelijkbaar met collega's,
waardoor je Lievelingsgasten in de rij staan om bij je te boeken!

Magic Marketing workation bed breakfast
in journal schrijven

1. Essentie & Concept  

Wat & voor Wie

deepdive


2. Reis & Routekaart

Hoe klanten-gasten

aantrekken en aan je binden customer journey.


3. Stijl & 'Housewarming'

Lancering

Start 19 september a.s.
tot 13 november


Workation: Werken aan je B&B'iz en Genieten van het proces

Waar & Hoe 

vanaf je eigen fijne locatie 4x (om de week) online sessie in 'Het Land van Thuijs' (via Zoom), tussendoor ontvang je creatieve inspiratiepost.
magische marketing in het land van thuijs
9 magische weken

Creatie, Inspiratie, Ontdekking en Beleving... helemaal voor JOU!Deelname 555,-

Na de Pilot gaat de prijs omhoog

Mogelijke vragen over deze Workation op een rijtje

Kan ik terugkijken?

Ja zekersch. Je houdt tot 9 weken na de laatste opname toegang tot de replay's van de online Kampvuur sessies. Dus ook als je er een keer niet bij kunt zijn (vakantie, gasten en of andere prioriteiten) dan kan je het in je eigen tijd en tempo terugkijken.


Inclusief toegang tot replay Wander workshop Explore en Ontdekkingsreis Land van Thuijs

Moet ik t'huijswerk maken?

Niets moet! Ik adviseer je echter om zéker een Journal bij te houden om je inzichten, gedachtenspinsels, zieleroerselen en je gave ideeën in op te schrijven. Ook krijg je af en toe een creatieve opdracht om je inzichten en ideeën visueel te bundelen. Maar geloof me... dat is t'huijswerk waar je echt heel veel energie en inspiratie van krijgt.

Is het technisch?

Nope! Geen techniek, geen ingewikkelde of saaie dingen, geen ellenlange teksten schrijven en ook geen funnels bouwen. Deze WORKATION is, net als 'Het Land van Thuijs' en de 'Wander- & Workshop in EXPLORE ' écht anders-dan-anders. Het is leuk, creatief en het gaat helemaal over jou! Jouw Stip, jouw verlangen en missie, jouw product en/of dienst, jouw gelijkgestemden... Datgene waar helemaal JIJ kunt zijn en blij van wordt én... waarmee je straks niet kunt wáchten om het met de wereld, jouw Lievelingsklanten/-gasten te delen. #housewarming

Waarom 9 weken?

Omdat m'n ervaring leert dat er vaak tijd nodig is voor het indalen, rijpen en verwerken van inzichten en ideeën. Daarom prop ik het niet in twee weken, maar geef je heerlijk de tijd om het proces zijn werk te laten doen.   Én...  dat je daarnaast ook nog tijd over houdt voor alle andere belangrijke dingen in je leven.

Waar & Hoe?

Lekker gemakkelijk vanaf je eigen fijne locatie, 4x (om de week) een online/zoom Kampvuur sessie.  Tussendoor krijg je fijne (digi) post in je brievenbus, om je te voorzien van extra creativiteit, tips, motivatie, herinnering, aanmoediging, ideeën én inspiratie zodat je het beste uit jezelf, voor je ongegeneerde concept zal halen!

<<< enne.... waarom in naturesname van die kerkramen als bulletpoints?

Omdat die prachtig geometrische figuren van oorsprong bedoeld zijn om geluid, helende energie te verspreiden. Jij gaat met deze Workation ook jouw eigen geluid, jouw waarheid en magische marketing boodschap en vormgeven en verspreiden.

IK BEN ERBIJ, RESERVEER SNEL MIJN PLEK!