Interview met Tarcies Kisters & Charles Engelen van Chambre d'hotes La Vaisse
Hun passie voor koken en proeven van heerlijke maaltijden gaat zo ver dat Tarcies zelfs een jaar stage liep bij een sterren chef-kok.
In gesprek met dit bijzonder gezellige en onderhoudende stel vertellen ze....
- hoe ze een coaching- & adviesbureau in Nederland combineren met een Chambre d'hotes in Frankrijk
- hoe ze voorkomen dat hun rol als gastenverblijf ondernemer 'werken' wordt
- waarom voor hen van alle emigratielanden Frankrijk de beste keuze was
- inzichten en persoonlijke groei door hun ervaring als gastenverblijf ondernemers
- en typische verschillen tussen Nederlanders en Fransen.
- hoe hun luxe concept verschilt van collega's in de omgeving
- welke invloed de 'C'ituatie' heeft gehad op hun bedrijf
- én welke marketingstrategie ze hanteren
BONUS
- Waardevolle emigratie tips van Tarcies en Charles.
- Waarom werken met lokale ondernemers zo wezenlijk belangrijk is.
video 52 min. | versneld afspelen? zie tandwieltje links onderaan video
Waar vind je Tarcies en Charles?
Chambres et table d'hôtes La Vaisse
- https://www.lavaisse.fr/nl
- https://www.facebook.com/chambredhoteslavaisse
- https://www.instagram.com/cdhlavaisse/
Meer inspirerende gesprekken met collega gastenverblijf ondernemers
abonneer je op mijn YouTube kanaal en krijg automatisch bericht van een nieuwe video
Op zoek naar je eigen Magische Missie en Marketing manier?
https://lindathuijs.nl/optin-land-van-thuijs/
Heb je ook een inspirerend verhaal en/of bijzonder gastenverblijf concept?
Neem contact met me op: linda@lindathuijs.nl