Happy International Womensday #eenwereldduizendvrouwen
08 maart 2024 
2 min. leestijd

Happy International Womensday #eenwereldduizendvrouwen

Vrouwen zijn complexe wezens...

Vrouwen zijn complexe wezens", verzucht hij als we weer eens zo’n ‘Mars versus Venus momentje’ hebben. En hij heeft nog gelijk ook. Want als je Carl G. Jung, de grondlegger van de analytische psychologie mag geloven, huizen er wel 12 verschillende archetypes in ons. Ook in de mannelijke helft van onze bevolking trouwens. 😁 😉

Moet je je voorstellen....  12 kakelende vrouwen in je hoofd! Niet zo gek dat het soms voelt alsof je een lopend kippenhok bent.

Het is een complexe, maar super boeiende materie waar ik graag wat meer van wilde weten. En om het mezelf gemakkelijk en de info behapbaar te maken, ontwierp ik het ARCHETYPE WIEL als geheugensteuntje voor m’n opgedane kennis.

Maar daarover later meer...

Van Internationaal naar Intern

Vandaag op Internationale Vrouwendag ligt in Nederland de focus op verschillen én overeenkomsten tussen Nederlandse vrouwen. Maar in plaats van jezelf te vergelijken met een ander, kan je ook je (12) verschillende interne vrouwen de nodige aandacht geven.

Want hoewel wij vrouwen zéker veel overeenkomsten hebben, is het voor je marketing veel effectiever (en voor jezelf vele malen leuker!) om de verschillen te benadrukken. Te kijken hoe je on-vergelijkbaar en vooral anders bent dan anderen.. Contrast Maakt namelijk Gemakkelijk Kiezen… voor je Lievelingklant dan.


Jouw interne vrouwencirkel

  • Hoe zit dat bij jou? Als je ze alle 12 eens op een rijtje zet
  • Van wie ben je je het meeste bewust?
  • Vanuit welk(e) type(s) kom je het beste tot je recht?.
  • Wie voelt het meest natuurlijk… is typisch JIJ, waar dingen vanuit flow lijken te ontstaan?
  • Welke van deze vrouwen nemen het voortouw in jouw leven?

Haar Marketing Manier

Wie van hen fungeert het beste als woordvoerder en gezicht van jouw bedrijf? Durf je die ook te laten zien. Heb je de moed om het helemaal op haar manier te doen? Ook als je daarmee uit de pas loopt en het anders is dan wat men gewend is? Neem er de tijd voor. Dat doe je niet even in een uurtje of in een dag. En daarom stel ik voor om er een feestelijke #vrouwenweek van te maken. Doe je mee?


Feestelijke Vrouwenweek #eenvrouwtwaalfarchetypes

1. Download mijn Archetype wielPrint hem uit, plak hem in je journal en mediteer, reflecteer of mijmer er eens lekker op los.

2. Praat met haar, Ga met haar spelen, probeer haar manier uit. Test wat goed voelt en bij je past. Maak content op basis van je gekozen Type.

Kijk voor voorbeelden en inspiratie bij het MARKETING ORAKEL (op Insta en YouTube @lindathuijs ) .

3. Én, Kom naar de WANDERSHOP Jouw Magische Manier; Ontdek hoe jouw type, jouw krachtige biz karakter je kan helpen om marketing weer leuk en gemakkelijk te maken en je onweerstaanbaar maakt voor jouw lievelingsklanten.  AANMELDEN WANDERSHOP


Vind je dit waardevol, interessant of inspirerend?

En ken je iemand voor wie dit ook interessant is? Spread the love: Deel, like of reageer onder dit bericht. Tag je ondernemende vriendin, biz maatje of buurvrouw.

Namens al mijn 12 vrouwen: Dankjewel 🙏

Liefs van Linda - in het Land van - Thuijs


Reactie plaatsen