Page content

article content

Back to my nature

BAM, a Magic Moment!

Sluit even je ogen en stel je voor dat je mij ziet staan, als aan de grond genageld… Kippenvel op m’n armen , een brok in m’n keel en tranen die zich een weg naar buiten probeerden te banen. Tegenover mij staat een voor mij volslagen vreemde vrouw met een boek en pantoffels in haar hand.
En terwijl in dezelfde ruimte tientallen mensen in groepjes met elkaar staan te praten, staat voor mij de wereld even stil…

wat eraan vooraf ging:

Het is allemaal nog niet klaar, maar er waait een heerlijke frisse wind door mijn bedrijf! Ik had een hele bijzondere ontmoeting waardoor dingen ineens op zijn plek vielen. Ik ga ‘back to (my) nature’ en het lijkt er sterk op dat ik eindelijk mijn route heb gevonden!

Wie denk ik wel dat ik ben?

Een tijd geleden begon er wat te knagen: Word ik nou echt blij van mijn werk, doe ik wel wat ik wil?  Werk ik eigenlijk wel met mijn lievelingsklanten en ‘Laat ik wel zien wie ik echt ben’?

Ik veranderde mijn bedrijfsnaam en achter de schermen ontstond volledig intuïtief een nieuwe huisstijl. Ik startte met het maken van mijn eigen foto’s voor m’n blog voor een natuurlijke en authentieke uitstraling. Ook mijn e-book en huisstijl-checklist ondergingen een complete metamorfose. Het kon niet anders dan dat deze nog beter zou zijn dan de oude versie en dat ‘Zij’ er ook heel blij mee zou zijn.

Wie is mijn lievelingsklant?

Een van mijn weggevers was een e-book om startende vrouwelijke coaches te helpen in 7 stappen bij zichzelf te komen. Om uit te zoeken wat ze werkelijk willen doen, met wie en ‘Why’. Dit hielp in het proces om haar identiteit vorm te geven. Zelf worstelde ik echter met de vraag: ‘Wie is ‘Zij’,  die écht bij mij past, die behoefte heeft aan wat ik te bieden heb en waar ik, op mijn manier, helemaal mijn ei kwijt kan?’ Voor een ander kwam ik er wel uit, maar ik tastte voor mijzelf volledig in het duister.

Ik heb de vraag aan ‘de wind’ meegegeven en vertrouwde erop dat de persoon of de juiste boodschap op mijn weg zou komen.

Schetsen, Knipsels, Woorden en Beelden op mijn moodboard

vrijheid, reizen, vogelconcert, verhaal, MVO & milieubewust, inspireren en geïnspireerd raken, reizen en onderweg zijn, natuur, helpen, groeien, het mooie en authentieke van de ander zichtbaar maken in een visuele identiteit, persoonlijk, handschrift, natuur: bos, weide en magische watervallen, bomen, planten, vogels, energie en gidsen, paddestoelen, kruiden en edelstenen, puur, echt, authentiek, handgemaakt, rustig, fris, aarde, hout, leer, denim, architectuur, interieur, patronen, berghutjes, idyllische boerendorpjes en mooie geveltjes, 4 seizoenen.

Op een verborgen bord op *Pinterest verzamelde ik de mooiste plaatjes, in de kleuren, stijl die bij mij passen en bij het thema van mijn droom.

linda thuijs huisstijl

huisstijl B&B

 

De wereld stond even stil…

Het was tijdens het seminar Laserfocus bij Eelco de Boer dat alles op zijn plaats viel! Ik had een heel bijzondere ontmoeting en raakte in gesprek met Nel. Ze is met haar gezin geëmigreerd naar Oostenrijk. Ze liet me foto’s zien van wandelingen zoals ze bijna exact ook op mijn iPhone staan. We delen de passie voor de natuur, voor Oostenrijk, wandelen, skiën.
én zij vertelde mij wat ze daar doet…

Het Antwoord

Samen met haar man heeft ze een fantastisch concept uitgewerkt waarbij ze mensen begeleiden bij het realiseren van een uniek en succesvol gastenverblijf. Wat een PrachtIdee!

Ik kreeg werkelijk kippenvel en stond als aan de grond genageld. Mijn adem stokte en ik kreeg een brok in mijn keel. Ja écht….. een knap emotioneel momentje voor me ;-).  ‘De wind’ had mijn vraag meegenomen en stuurde via Nel het antwoord.

Stilte…………………………………..    DAT IS HET!

Ineens viel alles op zijn plaats

Jarenlang dagdromen wij er hier ‘Thuijs’ over om een Bed & Breakfast of appartementen- verhuur te beginnen. Het liefst in Oostenrijk, of anders op onze mooie Veluwe. Maar telkens weer komen we tot de conclusie dat dat avontuur ons toch nét niet past.

Mijn droom is om over een paar jaar gedeeltelijk vanuit mijn kantoor en voor de rest als locatie onafhankelijke reizende ondernemer te werken.  Een ondernemer ‘in spijkerbroek en bergschoenen’ en mijn MacBook onder mijn arm geklemd. Klanten bezoeken, hen helpen om hun droom werkelijkheid te laten worden. En ondertussen bloggen over wandelroutes en eetbare planten, vakantielogo’s en huisstijl, interieur en leuke adresjes. Als ik er tóch ben…


Linda Thuijs vogel

Vrij en blij als een vogel 🙂

Voor mij geen éigen Bed en Breakfast dus.

 

Het startpunt van mijn nieuwe route!

huisstijl voor Bed & Breakfast

Maar nu weet ik het en ben zó enthousiast! Ik ga werken mét B&B en andere gastenverblijf ondernemers, in Nederland, België en ver daarbuiten. Ik ga ze helpen online zichtbaar te worden en te blijven bij hun lievelingsgasten d.m.v. een uniek concept en een professionele presentatie. En hoe ze geld kunnen verdienen met hun éigen website! Daar kan ik mijn creatieve ei in kwijt! Hiermee werk ik met de zoete sfeer van vakantie, met de natuur als inspiratie en voed ik mijn reizigers hart.

Direct met het nemen van mijn beslissing ging mijn creativiteit stromen en plopte er een superleuk concept in mijn hoofd. Ik heb iets vergelijkbaars al eerder voor twee andere doelgroepen gemaakt waarvan er een ook echt in de markt is gezet, internationaal en zeer succesvol zelfs. (KoningsspelenPakket)

 

Wat heb jij hieraan?

Ben jij die vrouwelijke gastenverblijf ondernemer die ooit haar droom achterna ging in ‘hospitality’-land … maar, krijg je met de vele ballen die je omhoog moet houden en de verschillende petten die je draagt je marketing maar niet goed van de grond?  Te vaak gasten die niet echt bij je passen, of te weinig boekingen met je éigen site waardoor je omzet laat liggen?

Voel je je  vaak schuldig t.o.v. je gezin dat je zoveel tijd in en aan je bedrijf moet besteden, terwijl je graag meer aandacht voor hen zou willen reserveren?

Terwijl je je écht wel realiseert dat ontwikkeling van jezelf en je bedrijf onvermijdelijk is om bij te blijven. Om je hoofd boven water te houden, omdat je anders wordt ingehaald door je buren. Je hebt wel interesse en je ziet er de noodzaak wel van in, maar je hebt geen idee waar je de tijd vandaan moet halen om het allemaal zelf uit te zoeken in de internetmarketing-jungle?

Ik kan me zo voorstellen dat het je frustreert en geloof me, je bent niet de enige die er buikpijn en slapeloze nachten aan overhoudt. Veel van mijn huidige klanten hadden te maken met dezelfde stress als die jij nu ervaart.

 

Resultaat volgt op actie!

Kom naar de Bed & Breakfast community. Vind gelijkgestemden en collega’s die met hetzelfde worstelden als jij.

Of laat mij je helpen om weer focus en structuur te krijgen. Ik filter de ‘overload’ aan marketingadviezen en vertaal ze naar  wat werkt voor jouw bedrijf, in deze branche.

Ontdek hoe het allemaal veel gestroomlijnder kan met kant en klare sjablonen en gemakkelijke stappenplannen.  Zodat jij je tijd overhoudt voor belangrijke dingen en weer met (zelf)vertrouwen en plezier je ‘B&B’izniz’ kunt runnen.

 

Maar…  RESULTAAT volgt op ACTIE, dus klik op deze link, >>> BOEK GRATIS STRATEGIEGESPREK <<< en let’s get started!

 

zoals al jaren mijn lijfspreuk is:

 dromen waarmaken

* screenshots van Pinterest bord; gepinde foto’s van anderen

 

Laat een bericht achter!

Comment Section

22 reacties op “Back to my nature


Door Kirsty op 18 september 2015

Hallo Linda,

Wat een prachtig verhaal en zo mooi opgeschreven…..het lijkt mij fantastisch om in de toekomst ook zo’n magisch moment te mogen meemaken. Heel veel geluk in het volgen van jouw pad!!

Hartelijke groet, Kirsty


Door Linda op 19 september 2015

Dankje Kirsty! Als je je vraag heel duidelijk formuleert en het meegeeft aan de ‘de Wind’ garandeer ik je dat je antwoord krijgt! Succes en laat het me weten als je zover bent. Grtz, Linda


Door Renata Huyskamp op 17 september 2015

Wat mooi geschreven Linda, puur vanuit je hart. Ik wens je heel veel succes en plezier toe!
Lieve groet, Renata


Door Linda op 19 september 2015

Bedankt voor je reactie Renata! Uiteraard kunnen mijn vaste klanten altijd een beroep op mij blijven doen. 🙂


Door Manuella op 17 september 2015

Wow, wat mooi, Linda!
Heel veel succes…Door Lia op 16 september 2015

Succes lieve Lin op je reis…
tot gauw… x Lia


Door Linda op 16 september 2015

Tot gauw Lieve Lia! Wij reizen nog heel lang samen hoop ik. X, Lin


Door Sylvia Sluiter op 16 september 2015

Lieve Linda,
Prachtig jouw concept.
Wanneer je je hart volgt, kan het alleen maar zo zijn dat het gaat stromen. Geniet van alle stappen die je nu gaat zetten.
Veel liefs,
Sylvia


Door Linda op 16 september 2015

Thanks Sylvia, dat zal ik zeker doen! Ik stuiter van enthousiasme en smile van oor tot oor :-). X, Linda


Door Alexandra op 16 september 2015

Lieve Linda,

Wat een geweldige stap die je hebt gezet. Geweldig om de stem van je hart te volgen! Wat een inspiratie zal jij weer zijn voor je toekomstige klanten.

Heel veel succes!

Lieve groet,
Alexandra


Door Linda op 16 september 2015

Nou dat is lief gezegd Alexandra, Dankje wel! Ik word ook altijd geïnspireerd door mijn klanten… zoals bijvoorbeeld met jou en je kleurige Flower Power! 🙂 Lfs, Linda


Door Eric Koedam op 15 september 2015

Hoi Linda,
Mooi om zo op je pad uit te komen. Heel veel plezier met de andere medegangers!Door Ria op 14 september 2015

Wow Linda zó ontzettend krachtig en precies zoals je bent. Je straalt gewoon en het kan niet anders dan dat dit een geweldig succes gaat worden! Ik heb je zien worstelen met je doelgroep en ik heb je net gesproken en wat een ontzettende krachtige, stralende, gepassioneerde en enthousiaste vrouw zat er tegenover me! Way to Go! Liefs, Ria


Door Linda op 15 september 2015

Dankjewel voor je enthousiaste reactie Ria! (smile) Ik word er heel blij van en geloof er ook hé-le-maal in. Maar daarnaast ik ben ook zo blij dat jij mij gaat helpen om dit marketingtechnisch professioneel op de rit te zetten. “Let’s get started!” Lfs, Linda


Door nicole op 6 september 2015

Dit is helemaal hoe ik je ‘ken’… de kleuren, opmaak echt passend bij jou….trots!!!!!
Liefs, Nic XXX


Door Linda op 6 september 2015

Thnx Nic. Heel blij met een compliment van jou als PRO en BF! XXX


Door Jolanda Linders op 5 september 2015

Lieve Linda, wat een ontroerend en openhartig blog.
Je nieuwe huisstijl past jou als gegoten en wat zul je veel plezier halen uit het werken voor al die Bed & Breakfast eigenaren. En wat zullen zij goed door jou geholpen worden met hun huisstijl én nog veel meer.
Ik wens je heel veel plezier en succes met iedere mooie stap die je zet op het pad van jouw avontuur! X


Door Linda op 5 september 2015

Dankje Jolanda! Fijn dat we zo vaak even samen op dat pad lopen! X


Door Joepe bos op 4 september 2015

Wat een prachtig geschreven persoonlijk bericht. Sublieme ervaring die je deelt, dank voor dit mooie cadeau dat je dit met me wilde delen. Lieve groet, joepe


Door Linda op 5 september 2015

Dankjewel voor je lieve reactie Joepe!

Plaats een reactie


*