Page content

article content

Back to my nature

Het is allemaal nog niet klaar, maar er waait een heerlijke frisse wind door mijn bedrijf! Ik had een hele bijzondere ontmoeting waardoor dingen ineens op zijn plek vielen. Ik ga ‘back to (my) nature’ en het lijkt er sterk op dat ik eindelijk mijn route heb gevonden!

Wie denk ik wel dat ik ben?

Een tijd geleden begon er wat te knagen: Word ik nou echt blij van mijn werk, doe ik wel wat ik wil?  Werk ik eigenlijk wel met mijn lievelingsklanten en Laat ik wel zien wie ik echt ben?

Ik veranderde mijn bedrijfsnaam en achter de schermen ontstond volledig intuïtief een nieuwe huisstijl. Ik startte met het maken van mijn eigen foto’s voor mijn blog voor een natuurlijke en authentieke uitstraling. Ook mijn e-book en huisstijlchecklist ondergingen een complete metamorfose. Het kon niet anders dan dat deze nog beter zou zijn dan de oude versie en dat ‘Zij’ er ook heel blij mee zou zijn.

Wie is mijn lievelingsklant?

Een van mijn weggevers was een e-book om vrouwelijke coaches te helpen in 7 stappen bij zichzelf te komen. Om uit te zoeken wat ze werkelijk willen doen, met wie en ‘Why’. Dit hielp in het proces om haar identiteit vorm te geven. Zelf worstelde ik echter met de vraag: ‘Wie is ‘Zij’,  die écht bij mij past, die behoefte heeft aan wat ik te bieden heb en waar ik, op mijn manier, helemaal mijn ei kwijt kan?’ Voor een ander kwam ik er wel uit, maar ik tastte voor mijzelf volledig in het duister.

Ik heb de vraag aan ‘de wind’ meegegeven en vertrouwde erop dat de persoon of de juiste boodschap op mijn weg zou komen.

Schetsen, Knipsels, Woorden en Beelden op mijn moodboard

vrijheid, reizen, vogelconcert, verhaal, MVO & milieubewust, inspireren en geïnspireerd raken, reizen en onderweg zijn, natuur, helpen, groeien, het mooie en authentieke van de ander zichtbaar maken in een visuele identiteit, persoonlijk, handschrift, natuur: bos, weide en magische watervallen, bomen, planten, vogels, energie en gidsen, paddestoelen, kruiden en edelstenen, puur, echt, authentiek, handgemaakt, rustig, fris, aarde, hout, leer, denim, architectuur, interieur, patronen, berghutjes, idyllische boerendorpjes en mooie geveltjes, 4 seizoenen.

Op een verborgen bord op *Pinterest verzamelde ik de mooiste plaatjes, in de kleuren, stijl die bij mij passen en bij het thema van mijn droom.

linda thuijs huisstijl

huisstijl B&B

 

BAM, a Magic Moment!

Tijdens het seminar Laserfocus bij Eelco de Boer viel ineens alles op zijn plaats! Ik had een heel bijzondere ontmoeting en raakte in gesprek met Nel. Ze is met haar gezin geëmigreerd naar Oostenrijk. Ze liet me foto’s zien van wandelingen zoals ze bijna exact ook op mijn iPhone staan. We delen de passie voor de natuur, voor Oostenrijk, wandelen, skiën… én zij vertelde mij wat ze daar doet…

Het Antwoord

Samen met haar man heeft ze een fantastisch concept uitgewerkt waarbij ze mensen begeleiden bij het realiseren van een uniek en succesvol gastenverblijf. Wat een PrachtIdee!

Ik kreeg werkelijk kippenvel en stond als aan de grond genageld. Mijn adem stokte en ik kreeg een brok in mijn keel. Ja écht….. een knap emotioneel momentje voor me ;-).  ‘De wind’ had mijn vraag meegenomen en stuurde via Nel het antwoord.

Stilte…………………………………..    DAT IS HET!

Ineens viel alles op zijn plaats

Jarenlang dagdromen wij er hier ‘Thuijs’ over om een Bed & Breakfast of appartementen- verhuur te beginnen. Het liefst in Oostenrijk, of anders op onze mooie Veluwe. Maar telkens weer komen we tot de conclusie dat dat avontuur ons toch nét niet past.

Mijn droom is om over een paar jaar gedeeltelijk vanuit mijn kantoor en voor de rest als reizende ondernemer te werken.  Een ‘ondernemer in spijkerbroek’ met bergschoenen aan en mijn MacBook in m’n reistas. Klanten bezoeken, hun identiteit en mooie concepten zichtbaar maken voor hun lievelingsgasten. Bloggen over wandelroutes en eetbare planten, vakantielogo’s en huisstijl, interieur en leuke adresjes. Wat een inspiratie!


Linda Thuijs vogel

Vrij en blij als een vogel :-). Voor mij geen éigen Bed en Breakfast dus.

 

Het startpunt van mijn nieuwe route!

 

huisstijl voor Bed & Breakfast

Maar nu weet ik het en ben zó enthousiast! Ik ga werken mét B&B ondernemers, eigenaars en starters van gastenverblijven, in Nederland en ver daarbuiten. Ik ga ze helpen hun droom te verwezenlijken.  Samen werken aan de online zichtbaarheid bij hun lievelingsgasten d.m.v. internetmarketing, een effectieve website en een professionele presentatie. Dáár kan ik mijn ei en creativiteit in kwijt! Hiermee werk ik met de zoete sfeer van vakantie, met de natuur als inspiratie en voed ik mijn reizigershart.

Direct met het nemen van mijn beslissing ging mijn creativiteit stromen en plopte er een superleuk concept in mijn hoofd. Ik heb iets vergelijkbaars al eerder voor twee andere doelgroepen gemaakt waarvan er een ook echt in de markt is gezet, internationaal en zeer succesvol zelfs. (KoningsspelenPakket)

Wat heb jij hieraan?

Ga jij ook je droom achterna en wil jij een bed and breakfast, hotel, appartement of ander gastenverblijf starten?

Ik kan me zo voorstellen dat er momenteel heel veel op je afkomt en dat er veel te regelen is. Vergunningen, verbouwen, inrichten, ……verhuizen? Misschien wordt het nog een hele uitdaging om je gestelde openingsdatum te halen zonder jezelf en je gezin voorbij te lopen. Stel je eens voor dat je je dan ook nog eens moet bezighouden met je huisstijl, website, nieuwsbrief, social media of drukwerk.

Laat mij je helpen met het vormgeven van je stijl en met het online zichtbaar worden bij jouw lievelingsgasten. Zo kan jij je volledig richten op het neerzetten van je bedrijf en kan jij je overige kostbare tijd aan je gezin en jezelf besteden. 

Houd deze website in de gaten of abonneer je op de reistas vol tips. Ik hou je dan op de hoogte van alle nieuwtjes, gratis e-books en aanbiedingen die de komende tijd beschikbaar komen.

Ik ga weer aan het werk, ik volg mijn innerlijk kompas en vervolg de route om mijn droom te verwezenlijken! En dat is om Bed & Breakfast ondernemers te helpen om die van hen te verwezenlijken!

En zoals al jaren mijn lijfspreuk is:

 dromen waarmaken

* screenshots van Pinterest bord; gepinde foto’s van anderen

 

 

UPDATE:

Mijn aanbod is veranderd waardoor ik voornamelijk B&Biz coach met hun online marketing en huisstijl en af en toe een logo of websites maak.

Laat een bericht achter!

Comment Section

22 reacties op “Back to my nature


Door Kirsty op 18 september 2015

Hallo Linda,

Wat een prachtig verhaal en zo mooi opgeschreven…..het lijkt mij fantastisch om in de toekomst ook zo’n magisch moment te mogen meemaken. Heel veel geluk in het volgen van jouw pad!!

Hartelijke groet, Kirsty


Door Linda op 19 september 2015

Dankje Kirsty! Als je je vraag heel duidelijk formuleert en het meegeeft aan de ‘de Wind’ garandeer ik je dat je antwoord krijgt! Succes en laat het me weten als je zover bent. Grtz, Linda


Door Renata Huyskamp op 17 september 2015

Wat mooi geschreven Linda, puur vanuit je hart. Ik wens je heel veel succes en plezier toe!
Lieve groet, Renata


Door Linda op 19 september 2015

Bedankt voor je reactie Renata! Uiteraard kunnen mijn vaste klanten altijd een beroep op mij blijven doen. 🙂


Door Manuella op 17 september 2015

Wow, wat mooi, Linda!
Heel veel succes…Door Lia op 16 september 2015

Succes lieve Lin op je reis…
tot gauw… x Lia


Door Linda op 16 september 2015

Tot gauw Lieve Lia! Wij reizen nog heel lang samen hoop ik. X, Lin


Door Sylvia Sluiter op 16 september 2015

Lieve Linda,
Prachtig jouw concept.
Wanneer je je hart volgt, kan het alleen maar zo zijn dat het gaat stromen. Geniet van alle stappen die je nu gaat zetten.
Veel liefs,
Sylvia


Door Linda op 16 september 2015

Thanks Sylvia, dat zal ik zeker doen! Ik stuiter van enthousiasme en smile van oor tot oor :-). X, Linda


Door Alexandra op 16 september 2015

Lieve Linda,

Wat een geweldige stap die je hebt gezet. Geweldig om de stem van je hart te volgen! Wat een inspiratie zal jij weer zijn voor je toekomstige klanten.

Heel veel succes!

Lieve groet,
Alexandra


Door Linda op 16 september 2015

Nou dat is lief gezegd Alexandra, Dankje wel! Ik word ook altijd geïnspireerd door mijn klanten… zoals bijvoorbeeld met jou en je kleurige Flower Power! 🙂 Lfs, Linda


Door Eric Koedam op 15 september 2015

Hoi Linda,
Mooi om zo op je pad uit te komen. Heel veel plezier met de andere medegangers!Door Ria op 14 september 2015

Wow Linda zó ontzettend krachtig en precies zoals je bent. Je straalt gewoon en het kan niet anders dan dat dit een geweldig succes gaat worden! Ik heb je zien worstelen met je doelgroep en ik heb je net gesproken en wat een ontzettende krachtige, stralende, gepassioneerde en enthousiaste vrouw zat er tegenover me! Way to Go! Liefs, Ria


Door Linda op 15 september 2015

Dankjewel voor je enthousiaste reactie Ria! (smile) Ik word er heel blij van en geloof er ook hé-le-maal in. Maar daarnaast ik ben ook zo blij dat jij mij gaat helpen om dit marketingtechnisch professioneel op de rit te zetten. “Let’s get started!” Lfs, Linda


Door nicole op 6 september 2015

Dit is helemaal hoe ik je ‘ken’… de kleuren, opmaak echt passend bij jou….trots!!!!!
Liefs, Nic XXX


Door Linda op 6 september 2015

Thnx Nic. Heel blij met een compliment van jou als PRO en BF! XXX


Door Jolanda Linders op 5 september 2015

Lieve Linda, wat een ontroerend en openhartig blog.
Je nieuwe huisstijl past jou als gegoten en wat zul je veel plezier halen uit het werken voor al die Bed & Breakfast eigenaren. En wat zullen zij goed door jou geholpen worden met hun huisstijl én nog veel meer.
Ik wens je heel veel plezier en succes met iedere mooie stap die je zet op het pad van jouw avontuur! X


Door Linda op 5 september 2015

Dankje Jolanda! Fijn dat we zo vaak even samen op dat pad lopen! X


Door Joepe bos op 4 september 2015

Wat een prachtig geschreven persoonlijk bericht. Sublieme ervaring die je deelt, dank voor dit mooie cadeau dat je dit met me wilde delen. Lieve groet, joepe


Door Linda op 5 september 2015

Dankjewel voor je lieve reactie Joepe!

Plaats een reactie


*