Taartje van Linda
17 april 2015 
1 min. leestijd

Taartje van Linda

Lieve Mensen,

Vandaag 17 april ben ik jarig en ik vierde mijn verjaardag vanochtend met mijn schildersmaatjes in Zwolle, in het atelier van onze docente Joepe Bos. Bij thuiskomst werd ik echt overweldigd door de ongelooflijk vele berichtjes en felicitaties op Facebook van familie, vrienden, kennissen en heel veel netwerk relaties. Ik heb nog enkele stukjes gebak van mijn traktatie over, maar dat is natuurlijk bij lange na niet genoeg om iedereen die aan me heeft gedacht ook te trakteren. Bovendien moet je maar zin en tijd hebben om helemaal naar Wezep af te reizen ;-).

Daarom heb ik net heel snel een downloadbare taart ‘gebakken’ die nog goed voor de lijn is ook ;-). Neem een stukje taart van mij, ik hoop dat’ie smaakt. Uitprinten, uitknippen en met een paar vouwen in elkaar zetten.

Bedankt voor jouw felicitatie op mijn timeline op Facebook, je mailtje, WhatsApp bericht, je kaartje of telefoontje. Het draagt absoluut bij aan een echt heel erg jarig gevoel vandaag! Een heel fijn weekend als je er al aan toe bent.

Grtz, Linda

Download hier direct. (Dat kan helemaal anoniem en je hoeft er geen e-adres voor achter te laten. Reactie of duimpje mág wel ;-))

originele traktatiegratis taartje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reactie plaatsen