Krijg GRIP OP JE FINANCIËLE SITUATIE
16 december 2022 
0 min. leestijd

Krijg GRIP OP JE FINANCIËLE SITUATIE

Lang geleden werd zij mijn klant en mocht ik haar logo, huisstijl en website ontwerpen. Haar symbool was de zonnebloem, "want die richt zich altijd op de zon", zei ze. Jaren later nam ze mijn functie als coördinator van Bites en Business Zwolle over.. Dit is een netwerk voor ondernemende vrouwen. 

Tegenwoordig ben ik haar klant en helpt ze mij met het op orde houden van mijn administratie.... en daar ben ik héél erg blij mee.

Ik bewonder haar om haar gedrevenheid en hoe ze in een aantal jaren een mooi en goedlopend bedrijf heeft opgezet. Benieuwd naar wat haar drijft, welke inzichten het ondernemerschap haar heeft opgeleverd en naar de stip op haar horizon, nodig ik haar uit voor een interview.


Anita van Gelder, winstadviseur en Profit First expert vertelt

en deelt bovendien als bonus 

  1. hoe je de regie over je B&B'iz houdt... 
  2. waarom je jezelf op de eerste plaats moet zetten om een ander goed te kunnen helpen... 
  3. en met welke 3 TIPS je meteen een financieel verschil gaan maken in je bedrijf. 
Waar vind je Anita?

Website: https://anitavangelder.nl

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/anita-van-gelder/

Reactie plaatsen