Linda in Wonderland - down the Rabbithole
22 oktober 2021 
3 min. leestijd

Linda in Wonderland - down the Rabbithole

Ik struikel over een dikke boomwortel en voordat ik me kan corrigeren val ik in een diep gat naar beneden. 

Boem! Pijnlijk hard raak ik de bodem, maar ik heb geen idee waar ik ben. Het is er donker, het ruikt er muf en ver weg hoor ik vreemde geluiden. Verdwaasd blijf ik zitten om even bij te komen en laat mijn ogen aan het donker wennen.  Ver boven me schijnt het zonlicht door een klein gat naar binnen. 


Het leven als grote ontdekkingsreis

"WAAROM", staat al van kinds af aan met hoofdletters in mijn brein geschreven. "Waarom moet ik dat, waarom is dat zo? Hoe zit dat?" 

Toen in 2020 de vele tegenstrijdigheden en (in mijn ogen) gebrek aan logica omtrent de wereldwijde 'C-ituatie' zich opstapelden, maakte 'volgzame voorzichtigheid' plaats voor onbeantwoorde vragen en twijfel.  

Met een knapzak vol aangeboren nieuwsgierigheid en honger naar kennis, kocht ik een ticket naar Wonderland.  Geen idee waar mijn reis me zou brengen, wie ik zou ontmoeten en hoe lang ik onderweg zou zijn. Maar één ding stond vast; het zou een boeiende ontdekkingsreis worden. Ik ging op zoek naar antwoorden en was vastbesloten 'dé' waarheid te achterhalen... 


Volg het witte konijn

"Opschieten, voordat het te laat is", bromt iemand haastig tegen me. Mijn herinnering komt terug. Het is het witte konijn dat me de weg naar Wonderland zou wijzen. Ik sta op, veeg mijn kleren recht en volg het dier door een lange gang met vele deuren.  

Achter elke deur bevindt zich een donker hol met zaken die het daglicht nauwelijks kunnen verdragen. Boeiend, Verbazingwekkend en Bizar... Het ene nog schokkender dan het andere. Waar misinformatie en waarheid om de aandacht schreeuwen, wordt doorlopend een beroep gedaan op je gezonde verstand, voorstellings- en onderscheidingsvermogen. 

Maar in elk hol vind ik tussen de waanzin een paar stukken waarmee ik later de puzzel zou leggen van mijn nieuwe waar- en werkelijkheid...  totdat ik het door nieuw verkregen inzichten weer zal bijstellen. 


De Waarheid van Hartenvrouw 

Het was een lange zware reis en een vermoeid gevoel maakt zich van mij meester. M'n energie is zwaar, traag en stroperig geworden van de vele indrukken en ontdekkingen. Het stroomt niet meer zoals voor mijn vertrek naar Wonderland. 

Ik kijk op het horloge dat het witte konijn me, nét voor voor zijn vertrek snel in mijn handen drukte. Het is tijd om weer 'huijs'waarts te gaan. 

Links van me komt er een speelkaart aangelopen; het is Hartenvrouw. Ze reikt mij haar hand en gebaart me mee te komen. En terwijl ze me met rustige stappen naar de uitgang begeleidt, fluistert ze mij zachtjes haar waarheid in mijn oor: 


"Zonder verbinding met je hart is er geen verbinding met jezelf of met een ander."


SLIK - die is voor mij! Ik hoor het kwartje vallen... helemaal vanuit mijn eigen hoofd tot in mijn hart... blingngngngng  Wat een eye-opener; Informatie in-winnen (hoofd, denken), versus contact met jezelf (hart, voelen) verliezen. Ik bedankt haar voor deze waardevolle les en stop hem voorzichtig bij mijn andere ontdekkingen in mijn knapzak. 


Terug in het licht en terug naar t'huijs

Mijn Waarheid is mijn WAAROM, want dat is wie ik ben.  

Het is mijn overtuiging dat gastenverblijf ondernemers de wereld een stukje mooier maken. Letterlijk en figuurlijk. Ze weten precies wat hun gasten nodig hebben om weer op te laden tijdens een onvergetelijke vakantie. En zo geven zij hun licht en energie weer door, als een golf van positiviteit over de wereld.

En daar help ik mijn klanten mee. 

  • Om een B&Bedrijf te cre√ęeren waarmee ook zij hun missie kunnen leven, een plek waar zij hun 'waarom' kunnen uitdragen.
  • Om d√°t verschil te kunnen maken in deze wereld, zoals all√©√©n zij dat op hun eigen unieke manier¬†en met hun talenten kunnen.


  • ... lievelingsgasten aan te trekken waar ze 's ochtends fluitend voor uit bed komen.
  • ... op zo'n manier te 'werken' dat het licht van ze afstraalt!
  • ... hun eigen systeem neer te zetten dat ze gemak en tijd voor zichzelf oplevert
  • ... hun unieke waarheid te ontdekken waarmee ze super aantrekkelijk en onderscheidend zijn
  • ... boekingen en omzet te genereren zodat ze financieel onafhankelijk zijn en kunnen doen wat ze willen doen


Hoe dan?

Het B&B'iz Marketing Programma is vorige maand gestart. D.m.v. 'Diepzielduiken' achterhalen deelnemers hun WAAROM en ontdekken ze hoe ze een heel uniek concept neerzetten waarbij concurrentie niet meer bestaat. En dat is alleen nog maar het begin! Aan het einde van de 6 maanden hebben ze hun eigen systeem neergezet dat de komende jaren steeds weer nieuwe fans zal aantrekken. (ps: er is nog plek, je kunt nog instappen)


BBIZ certificaat op zak? Bouw je strategie uit met een super effectieve E-mailmarketing funnel. Op de automatische piloot van fans, vaste gasten maken. Allerlei z√≥ te kopi√ęren voorbeelden en speciaal voor jou als gastenverblijf ondernemer. (start november)


En voor de marketingtechnisch gevorderde B&B'izzers zijn er de waardevolle Mastermind bijeenkomsten. Bundel je krachten en kennis met gelijkgestemde collega's en help elkaar met 3 treden tegelijk je B&B'iz naar het volgende niveau te tillen (start november)


JIEHAA.... Laten we samen de wereld nóg mooier, gezonder, grappiger en interessanter maken, door te doen wat we hier te doen hebben... en er daarnaast een onafhankelijke lekkere lifestyle op na te houden.


Vragen, opmerkingen, sparren, plek reserveren?

NEEM CONTACT OP, 'k ben t'huijs.Ik help bewuste Bed & Breakfast (e.a. gastenverblijf) ondernemers om in 3 maanden meer boekingen te genereren

met hun eigen website en d.m.v. een duurzame marketing strategie.

Onafhankelijk van Big Brother Booking, Future proof en zélfs in het laagseizoen omzet en lievelingsgasten.

Reactie plaatsen