Page content

article content

Ontdek dat concurrentie niet bestaat!

Vrijdagochtend, mijn wekelijkse schilderles. Onze docente bepreekt de kunstenaar Wayne Thiebaud die bekend staat om zijn kleurrijke werken met o.a. lippenstiften, verfblikken, ijshoorntjes, gebakjes en hotdogs. 3 mensen uit onze groep van 8, kiezen enthousiast voor ‘de dame in de groene jurk‘ en ik ben een van hen. Enthousiast gaan we aan de slag. Het doel is om te leren kijken, naar licht/schaduw effecten en gemengde kleuren.

Als we na een aantal weken we de resultaten naast elkaar zetten kun je er duidelijk de handschriften van de schilders uithalen;  3 verschillende schilderijen zijn het resultaat.

 

Inzicht

  • Ieder heeft zijn eigen stijl, kleurenpalet
  • …manier van kijken en schilderen,
  • Er is verschil in afwerking en snelheid,
  • …in voorkeuren en expertise.

Deze schilderijen zitten al vol kleine en grotere verschillen en stralen allemaal iets anders uit.

Bepaalde kleuren en stijlen resoneren wel of juist niet met jou. Het gezicht van de ene vrouw spreekt je meer aan dan de ander. Je houdt van wollig of veel meer van strakkere lijnen.Daarom zal jouw voorkeur wel eens heel anders kunnen zijn dan die van je buurvrouw.

 

Ben je bang dat jouw dienst teveel op die van je buren lijkt… of andersom?

onderscheidend concept bed breakfastDenk dan aan deze schilderijen, want je kunt bovenstaande vergelijking 1:1 over je B&B’iz leggen.

En weet dat als je de verschillen veel sterker gaat benadrukken, dat het nog gemakkelijker kiezen is… voor jouw lievelingsgast!

 

 

 

 

B&B’iz Basis Traject

In het B&B’iz BASIS Traject ontdek je dat concurrentie eigenlijk niet bestaat door je juist te focussen op de verschillen. Maar ook hoe je je veel professioneler kunt onderscheiden, waardoor je met veel meer plezier en zelfvertrouwen aan je marketing werkt.

En het fijne is…

Je hoeft het niet alleen te doen!

Je hoeft het niet allemaal alleen uit te vogelen. De andere deelnemers en ik zijn er om je te helpen, via live 1:1 coaching, via het 24/7 bereikbare Vraag en Antwoord board en via groepsbijeenkomsten.

Stap NU in en heb in juli je concept en lievelingsgast helder voor ogen.

In mei a.s. start ik met een nieuwe groep. Wil je daar bij zijn, laat dat dan weten onder dit bericht of boek een gratis strategiesessie in. We overleggen dan of jij bij deze groep past en dit traject geschikt is om jouw B&B’iz naar een hoger level te tillen!

BOEK EEN GRATIS AFSPRAAK Dan bespreken we of dit traject geschikt is om jouw Biz een level op te schalen!

 

 

 

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Ontdek dat concurrentie niet bestaat!

Plaats een reactie


*