Ontdek dat concurrentie niet bestaat!
09 april 2019 
1 min. leestijd

Ontdek dat concurrentie niet bestaat!

Vrijdagochtend, mijn wekelijkse schilderles. Onze docente bepreekt de kunstenaar Wayne Thiebaud die bekend staat om zijn kleurrijke werken met o.a. lippenstiften, verfblikken, ijshoorntjes, gebakjes en hotdogs. 3 mensen uit onze groep van 8, kiezen enthousiast voor ‘de dame in de groene jurk‘ en ik ben een van hen. Enthousiast gaan we aan de slag. Het doel is om te leren kijken, naar licht/schaduw effecten en gemengde kleuren.

Als we na een aantal weken we de resultaten naast elkaar zetten kun je er duidelijk de handschriften van de schilders uithalen;  3 verschillende schilderijen zijn het resultaat.

 

Inzicht

  • Ieder heeft zijn eigen stijl, kleurenpalet
  • …manier van kijken en schilderen,
  • Er is verschil in afwerking en snelheid,
  • …in voorkeuren en expertise.

Deze schilderijen zitten al vol kleine en grotere verschillen en stralen allemaal iets anders uit.

Bepaalde kleuren en stijlen resoneren wel of juist niet met jou. Het gezicht van de ene vrouw spreekt je meer aan dan de ander. Je houdt van wollig of veel meer van strakkere lijnen.Daarom zal jouw voorkeur wel eens heel anders kunnen zijn dan die van je buurvrouw.

 

Ben je bang dat jouw dienst teveel op die van je buren lijkt… of andersom?

onderscheidend concept bed breakfastDenk dan aan deze schilderijen, want je kunt bovenstaande vergelijking 1:1 over je B&B’iz leggen.

En weet dat als je de verschillen veel sterker gaat benadrukken, dat het nog gemakkelijker kiezen is… voor jouw lievelingsgast!

 

 

 

 

B&B’iz Marketing Programma

In mijn marketing programma ontdek je dat concurrentie eigenlijk niet bestaat door je juist te focussen op de verschillen. Maar ook hoe je je veel professioneler kunt onderscheiden, waardoor je met veel meer plezier en zelfvertrouwen aan je marketing werkt.

En het fijne is…

Je hoeft het niet alleen te doen!

Je hoeft het niet allemaal alleen uit te vogelen. De andere deelnemers en ik zijn er om je te helpen, via live 1:1 coaching, via het 24/7 bereikbare Vraag en Antwoord board en via wekelijkse online groepsbijeenkomsten.

Stap NU in en heb binnen 3 maanden je concept en lievelingsgast helder voor ogen.

Elke drie maanden start er een nieuwe groep, maar soms heb ik tijd voor een 1:1 VIP traject.

Wil je daar bij zijn, laat dat dan weten onder dit bericht of boek een gratis strategiesessie in. We overleggen dan samen wat voor jou de beste oplossing biedt om je B&B’iz naar een hoger level te tillen!

BOEK EEN GRATIS AFSPRAAK

 

 

 

Reactie plaatsen