SUCCES, GELUK en Overvloed
24 november 2022 
1 min. leestijd

SUCCES, GELUK en Overvloed

Vanuit Human Design* (en de waardevolle posts van Sarah Leers) leerde ik dat het gevoel van succes, geluk en overvloed afhankelijk is van je ontwerp/type. Waar voor de een de mate van vrijheid in haar leven van groot belang is, hecht de ander meer aan de erkenning voor wat ze doet. Voor de 'Generator' bijvoorbeeld, maakt het gevoel van tevredenheid een groot deel van haar succes en de streeft de 'Reflector' naar verrassing in haar leven. 

(* H.D. is een wetenschappelijk zelfkennis systeem - zie eerder blog over H.D.) 


Er zijn natuurlijk heel veel factoren die bijdragen aan je gevoel van geluk en succes. Het is echter mijn overtuiging dat als je doet waarvoor je bedoeld bent, dat je daarmee al een grote portie geluk en overvloed zult ervaren… terwijl je tegelijkertijd een bijdrage levert in de wereld… in het leven van je lievelingsgast. 


Marketing Strategie

Een succesvolle B&B’iz hebben is wat anders dan 'het gevoel van succes en geluk. Hiervoor is meer nodig dan alleen “Doen Wat je Leuk vindt”, en je ‘Aangeboren Talent’ inzetten. Je moet het ook aan de wereld laten zien! En daar komt MARKETING om de hoek kijken. 


“Het overbrengen van de waarde van jouw Concept, Accommodatie aan de markt, jouw potentiële gasten, om zo veel mogelijk (... of in ieder geval voldoende) boekingen te genereren, en omzet te maken. “


En als je dat tóch doet, maak je marketing dan meteen magisch;… doe het consequent en het lekker op JOUW EIGEN MANIER. Want als het helemaal uit jezelf komt, jouw stijl, jouw manier, jouw 'tone of voice', met jouw talent en passie... 

  • is marketing ontzettend leuk om te doen 
  • onderscheid je je (mega) van je buurvrouw 
  • ben je niet te kopiëren! 
  • trek je de gasten aan die bij jou passen 
  • en volgen Succes & Geluk onherroepelijk op je acties. 


Kom in actie.... ✍️ 

Wat is de eerstvolgende marketing actie die je helemaal op JOUW MANIER gaat doen? Inspireer ons en commit jezelf door je actie hieronder op te schrijven. 


P.S. Ik help je graag om jouw unieke concept en jouw marketing manier in een duurzame marketing strategie te gieten , waardoor je als vanzelf gasten aantrekt en boekingen genereert - met je eigen website! In januari start er weer een groep met het gave en bewezen effectieve B&B'iz Marketing Programma. Neem contact met me op of schrijf ✍ #BBIZ onder dit bericht als je er meer over wilt weten. 


P. SSS.T. Niet wachten? Nu Tijd, Zin? Investeer voor het einde v.h. administratieve boekjaar '22 >>> Stap NU in met 1:1 coaching en PAK DEZE EXCLUSIEVE BLISS DEAL! 

Neem contact op en ik vertel je er meer over.Reactie plaatsen