Ik moet zo NODIG PLASSEN...
26 december 2023 
2 min. leestijd

Ik moet zo NODIG PLASSEN...

"Ik moet zo nodig plassen, maar ik mag niet uit de klas. Juf zegt: zit niet te zeuren, wacht jij maar met je plas! "(wat broekplassen met ondernemers te maken heeft) .

Ik kan het nog zo meezingen; Afscheidsmusical van de 6e klas. De juf gaf mij de toepasselijke rol van het meisje dat altijd moest rennen om de wc te halen. Je moet, maar je mag niet! . Vaak is het ook net andersom... Dan moet je.... maar je gáát niet!


Ken je dat ook? Ben je net zo lekker aan het werk of zit je in een spannend boek…. moet je plassen! Helemaal geen zin om te gaan, natuurlijk. ‘t Zal vanzelf wel weer wegzakken… hoop je.

Al wiebelend ga je door waar je mee bezig bent. Maar het wordt niet minder… Je wringt je koppig in alle bochten… Begint te knijpen, te schudden met je been… en ondertussen loop je steeds roder aan…

Totdat de situatie onhoudbaar is dan volgt de noodzakelijke sprint. Fingers crossed dat je het haalt! .


Vele (B&B) ondernemers doen hetzelfde...

Ze zeggen dat ze het graag anders willen... Ze hebben buikpijn over te weinig omzet & boekingen. Voelen zich gefrustreerd door bepaalde type gasten en balen dat ze daardoor niet ervaren en doen zoals ze het diep van binnen zouden willen.

Jaar in jaar uit vloeien er honderden…. wat zeg ik? misschien wel duizenden euro’s naar Big Bro Booking en andere OTA’s. En ondanks dat het nog steeds niet oplevert waar ze eigenlijk op hopen blijkt die keuze gemakkelijker dan investeren in zichzelf! 🤔


Het gevoel van wiebelen blijft

En daarom volgen ze verschillende marketingexperts, schrijven zich in voor challenges en gratis workshops en hopen dáár de sleutel tot succes te vinden. . Weken, maanden, seizoenen, zelfs jaren vliegen voorbij. Maar ze komen niet écht in actie!… Zelfs de waardevolle tips uit de webinars verdwijnen achterin het mentale archief.


Hoe zit dat bij jou?

Loop jij ook te knijpen en te wiebelen… in de hoop dat de frustratie wel weer wegebt? Stel jij het ook telkens uit… ondanks de onvermijdelijke nood sprint en het gevaar het tóch niet droog te houden? . Geloof me, vroeg of laat gaat dat MIS.

(been there, done that 😱😳)


Korte houdbaarheidsdatum van je investering

Elke euro die je investeert in 3e partijen heeft slechts een hele korte houdbaarheidsdatum. Zodra je ‘over de datum’ raakt verdwijn je uit het zicht van de zoekende vakantie-boekers en zak je onherroepelijk weg in de dikke donkere poel van anonimiteit. Daar is niet tegen aan te watertrappelen, want de KOSTEN komen maand na maand, jaar na jaar terug.


Investeer in jezelf en in je BBIZ

Terwijl ALLES wat je investeert in je eigen ontwikkeling en je eigen B&Biz, is een duurzame investering in jezelf en in de toekomst. Alle kennis en vaardigheden en elk waardevol inzicht LEVERT je niet alleen maand na maand, jaar na jaar OMZET OP -maakt dat je de regie in eigen handen houdt over wie er boeken en hoe jij invulling geeft aan jouw onvergelijkbare concept… -maar verlost je ook voor eens en voor altijd van risicovolle nood sprints, frustratie en paniekgevoel.


Stel niet langer uit

Als je wilt kan je dit jaar nog beginnen… in je eigen tijd en tempo. Neem contact met me op.


Geef je kracht niet langer uit handen en Pak de regie over je leven en B&Biz terug.

YOU GOT THIS 💪 .

🌳 Lfs, Linda - in het Land van - Thuijs


Reactie plaatsen