Het geheim van de kaasboer
14 maart 2016 
2 min. leestijd

Het geheim van de kaasboer

De ultieme verleider op je website

Ik loop over de markt en ben op zoek naar een stukje kaas voor vanavond bij de haard. Het ziet er allemaal zo gezellig uit met die lichtjes. Er speelt een ouderwets draaiorgel ‘Jingle Bells’ en ik snuif de geur van oliebollen op. Heerlijk, deze tijd van het jaar!

Daar staat de kraam van Koen. ‘Kaas enzo’ staat er op een bord. Naast kaas verkoopt hij ook nog wat kaasplanken en servies en jam. Hij heeft zijn best gedaan om er een kerstkraam van te maken, maar het effect is rommelig. Ongemerk ben ik al voorbij de kraam van Koen. Hij heeft me niet kunnen verleiden.

Proef maar hoor!

gratis weggever maken

7 meter verder staat zijn concullega. Het is de kraam van Kees. Een verkoper is bezig de bestelling van een klant in te pakken. Omdat er een aantal mensen voor de kraam staan te wachten doe ik een stap naar voren om te zien wat zijn aanbod is. Het ziet er allemaal feestelijk en netjes uit, met een ruime keuze aan producten. Ik ben op zoek naar een kaas die lekker smaakt bij rode wijn uit de Bourgonge.

Bovenop een stapel ronde kazen staat een bordje met daarop: “Heerlijk smeuiig kaasje voor bij rode wijn”. Daaronder een plankje met blokjes kaas om te proeven.

Het geheim van de kaasboer

proefmonster op je website

Kees ziet waar ik naar kijk en zegt: “Proef maar hoor!” Hij reikt mij het houten plankje met de stukjes kaas aan. Het ziet er lekker fris en smakelijk uit, leuk gepresenteerd op zo’n authentieke kaasplank. Ik proef een stukje… heerlijk, zo lekker smeuïg! Precies wat ik lekker vind!

Kees begint enthousiast te vertellen en het blijkt dat hij zijn passie voor kaas ook in het kaasmaken zelf stopt. (verleider: over ons). Hij heeft er onlangs zelfs een prijs mee gewonnen en kwam ermee op tv bij ‘Koffietijd’.  Hij verkoopt dus niet alleen hele lekkere kaas, hij maakt het ook zelf en is daarmee een echte kaasexpert!

Kees heeft mij overtuigd met de smaak van zijn blokje kaas, zijn informatie en tips, zijn presentatie en zijn uitnodigende houding.

Kees is marketingtechnisch een echte Verleider!

Wat op de markt kan, werkt ook online!

In mijn e-book ‘Online Routekaart naar je B&B’ laat ik zien hoe je in een paar stappen meer gasten naar je B&B kunt krijgen. Doordat mensen mijn Proefmonster downloaden kan ik daarna via e-mail nog meer kennis met ze delen. Dit is een laagdrempelige manier om kennis met me te maken.

maak je eigen e-book

Te oordelen naar de vele leuke reacties en complimenten op mijn e-book blijkt zowel de vormgeving als de inhoud in zeer goede aarde te vallen. Maar nog belangrijker…

De bonusmails die volgen op het downloaden van dit e-book leren je hoe je je website effectiever kunt maken. Hoe je van websitebezoekers (potentiële) gasten maakt. Deze waardevolle kennismails worden erg gewaardeerd. Het feit dat mijn klantenkring enorm is gegroeid bewijst wel dat het écht werkt!

Hoe verleid jij je websitebezoeker?

Hoeveel geïnteresseerde websitebezoekers heb jij aan je kraam voorbij zien lopen? Hoeveel zijn er door je vingers geglipt omdat jij ze niets te proeven hebt aangeboden? Ai! Dat zijn er veel hé? Het goede nieuws is dat je dat vanaf nu beter kan doen!

Wil jij ook zo’n ultieme Verleider op je website? 


>>> MAAK JOUW PROEFMONSTERReactie plaatsen