Jubileum cadeau 5-daagse
20 oktober 2015 
1 min. leestijd

Jubileum cadeau 5-daagse

Vijf jaar geleden op 13 oktober 2010, stapte ik bij de Kamer van Koophandel in Zwolle binnen. Ik had er die bewuste woensdagochtend geen notie van waar mijn reis naartoe zou leiden, welke wegopbrekingen ik zou tegenkomen, hoeveel bruggen ik nog te bouwen had of welke medereizigers ik zou ontmoeten. Maar één ding wist ik wel; ik wilde mooie dingen maken, niet als werknemer bij iemand anders, maar in mijn eigen tijd en op mijn manier.

De reis verliep niet vlekkeloos maar ik heb veel geleerd en ben erg blij met waar ik nu, vijf jaar later sta. Ik wil je daarom graag laten meedelen in de feestvreugde.

Dinsdag stuurde ik je mijn eerste cadeau, de ‘Reisgids met Routekaart’ waarin je zelf de route loopt die jouw lievelingsgasten moeten afleggen om jou moeiteloos te vinden. Heb je hem gedownload?

waardebon voor B&B

Deze week vier ik vijf dagen feest! Vier je met mij mee?

  1. maandag: Het is herfstvakantie en hopelijk heb je alle kamers verhuurd. Heb je gasten met kleine kinderen? Leg een leuke placemat kleurplaat op hun tafel.
  2. dinsdag: 3x waardebon ontwerp met ruimte voor jouw tekst en logo om te (laten) printen.
  3. woensdag: Download en print de verkeersborden autobingo en geef ze aan de kleine gasten mee voor onderweg naar huis.
  4. donderdag: Brievenbus verrassingscadeau
  5. vrijdag: Abnormale aanbieding en vette verlotingen

Grtz,Linda

P.s.

Ken jij iemand met een bed and breakfast of ander gastenverblijf voor wie mijn gratis e-boek ook heel waardevol kan zijn? Op zaterdag verloot ik een tuincadeau onder de personen die mijn Facebookbericht hebben gedeeld of andere B&B’s erop hebben geattendeerd.

Heb je niets ontvangen?

Vraag dan alsnog de Routekaart aan om nog op tijd 5-dagen-feest-cadeaus te kunnen ontvangen en mee te dingen met de Vette verloting.

Reactie plaatsen