Page content

article content

Bed & Breakfast community aanbevolen

Business vriendin

Mijn naam is Sandra de Greeff. Ik ben een gastenverblijf ondernemer van vier vakantiehuizen op een kasteel in Zuid Duitsland. Ik heb het geluk dat ik kan samenwerken met een business vriendin, specifiek voor mijn vakgebied. En door deze vriendschap is mijn zelfvertrouwen en mijn bedrijf de laatste jaren gegroeid tot een succesvol gastenverblijf.

Ik maak deze video voor mijn business vriendin Linda, voor mezelf maar vooral voor jou! Omdat ik jou ook een business vriendschap gun, specifiek in jouw vakgebied.

De groei van mijn bedrijf

Ik zal je een klein stukje meenemen in de groei van mijn bedrijf.
Ik leerde Linda in 2015 kennen. Ik deed bij haar de cursus ‘Mijn bed en breakfast op Google in 5 stappen’ en ontdekte dat een Google-account iets totaal anders is dan een Google Business account. Ik meldde mij aan voor haar nieuwsbrief, las haar e-book de Routekaart, ontdekte de meerwaarde van een reviews en ik kreeg een betere vindbaarheid op Google. En zo is onze vriendschap ontstaan.

Ik ben ook een tijdje verdwaald geweest in de online marketing op het internet. Deed overal allerlei cursussen,  tot ik erachter kwam “heeft dat nou zo veel meerwaarde”? En ik realiseer me dat ik geleid werd door het internet, in plaats van andersom.

Online marketingfilter voor gastenverblijven

En toen kwam ik in 2017 in de Bed&Breakfast community op Facebook van Linda waar zij heel veel waarde deelt. Zij geeft live video’s, zijn deelt blogpost specifiek voor ons vakgebied. En toen realiseerde ik me.. Linda is mijn filter van alle marketing die er online vindbaar is. En zij spits dat toe, specifiek voor de gastenverblijf ondernemers. Ik voel me vrij om vragen te stellen die ze altijd met heel veel aandacht beantwoordt.

Toen ging het snel. Ik heb haar Routekaart er nog een keertje bij gepakt en gekeken; wat heb ik gedaan, wat ontbreekt nog en waar kan ik mijn verbeteren? Daarnaast heb ik verschillende trainingen bij haar gevolgd; book maken, e-mail marketing training, de uitgebreide webscan.

En ik heb de Masterclass Online Verleiden gedaan (een ontzettende aanrader trouwens). Er wordt heel veel waarde gedeeld op het gebied van webpsychologie en je krijgt ontzettend veel input voor je next level. Daarnaast is het erg leuk om collega’s live te ontmoeten.

Ik krijg heel vaak de het compliment van “jij doet het zo goed” en “je bent zo vindbaar online” en “je het zo goed op sociale media”. Daar heb ik hard aan gewerkt, maar dat heb ik niet alleen gedaan! Dat heb ik samen met mijn business vriendin Linda gedaan.

Bed & Breakfast Community, online ontmoetingsplek met Forum en Kenniscentrum

Onlangs opende Linda een speciale professionele Bed and Breakfast community en ik zou het ontzettend leuk vinden om daar nog meer collega’s, professionals in mijn vakgebied te ontmoeten… om elkaar te inspireren en van elkaar te leren. De community is privé; alles wat je via het Forum kwijt wilt of waar je feedback op vraagt blijft onder ons. Naast de connectie met collega’s vind je hier ook alle informatie en trainingen die mij hebben geholpen bij mijn totale groei!

Je kunt je inschrijven, GRATIS.

  1. Meld je aan met je Facebook account.
  2. Maak jezelf zichtbaar; wat doe je en waar zit je.
  3. Download er het e-book ‘de online Routekaart,’ dit is de Basis voor je Bed and Breakfast.
  4. Doe de ‘Bed & Breakfast Basis Check’ en kijk waar je jezelf kunt verbeteren. (direct feedback op je antwoorden)

k zie je heel graag in de Bed and Breakfast community van Linda. Ik ben er, andere professionals zijn er en Linda is er natuurlijk ook! Tot ziens!

 

Bed Breakfast Community

 

Online ontmoetingsplek en kenniscentrum voor Bed & Breakfast ondernemers uit heel Europa

  • Uniek Forum voor al je vragen en antwoorden over Bed & Breakfast marketing
  • Toegang tot gratis webinars, video’s, e-books en downloads
  • Ontmoeten en Sparren
Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Bed & Breakfast community aanbevolen

Plaats een reactie


*