GEHEIME TIP voor je gasten
04 oktober 2022 
1 min. leestijd

GEHEIME TIP voor je gasten

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar zodra de R weer in de maand zit, start mijn favoriete seizoen…   Na een stille periode zingen de overwinterende vogels hun mooiste lied. Een tijd van Genieten met een Grote G!


Van adembenemende zonsondergangen, warme tinten verkleurend blad en prachtig gevormde paddenstoelen.

Tijdens m’n vele bos- en bergwandelingen ontdekte ik dat de ene plek heel anders voelt dan een andere…. alsof je in een andere sfeer terecht komt.  Langs krachtige watervallen voelt het anders dan bij de mysterieuze ochtendnevel op de heide. (Dit is een verkort bericht van deze: Krachtplekken)

Heb je vast zelf ook wel eens ervaren.

 

Er zijn vele krachtplekken op de aarde waar een buitengewoon hoge energie wordt ervaren en gemeten . Deze plekken liggen op kruisingen van leylijnen. (energiebanen van de aarde)

Het zal je daarom niet verwonderen dat heel vroeger al, juist op deze plekken (leycentra) ceremonies of rechtspraken plaatsvonden en heiligdommen werden gebouwd. Denk aan hunebedden, steenkringen, kathedralen en tempels.

Bezoekers van dit soort krachtplaatsen die gevoelig zijn voor deze hoge energie, schrijven allerlei lichamelijke sensaties en (vaak) positieve effecten toe aan zo’n plek; van lichte tintelingen en heling tot een verhoogd bewustzijn.

 

Jouw krachtplek, jouw unieke tip

Heb je geen gasten te verzorgen? Ga dan zélf eens op avontuur! 

Zet je scepsis opzij, zoek naar de leycentra in je omgeving en stel je open voor wat zich bij je aandient en wat het met je doet. Met jouw persoonlijke beleving heb je een hele onderscheidende aanvulling op je lijstje met lokale bezoek-, beleef-, en bezienswaardigheden.Hiermee kan je de  vakantiebeleving van jouw gasten een extra bijzondere impuls geven.  

 

Zijn er geen ‘officiële’ krachtplaatsen bij je in de buurt te vinden?

Ga op zoek naar jouw persoonlijke plek. Die ene plek waar altijd als vanzelf een glimlach om je mond verschijnt, waar je de beste ingevingen hebt of je steevast tot rust komt. 

Dat speciale paadje door het bos, bij een groepje Beukenbomen of op de wortels van een gigantische Eik. Schoenen uit, oren open en adem diep in...

 

Heb jij zo’n plek in je omgeving die je deelt met je gasten?

Inspireer ons en deel het in een bericht hieronder. 

Reactie plaatsen