Compleet ongebruikelijk, maar verrassend krachtig
20 december 2020 
4 min. leestijd

Compleet ongebruikelijk, maar verrassend krachtig

Hoe je van jouw accommodatie een krachtplek maakt!

 

Zekerheid en Controle schudden op hun grondvesten

We hebben een gek jaar achter de rug. Ook de huidige lockdown is er bij velen flink ingehakt. Het bleek soms een hele uitdaging om positief te blijven en niet te verzanden in ‘macht- en krachteloosheid’.

Misschien zag jij je kans schoon om door de vrijgekomen tijd eindelijk constructief met je marketing aan de slag te gaan. Chapeau! Mijn oprechte complimenten voor je moed, voor je positieve mindset en pro actieve houding!

 

Persoonlijke & marketing tips voor een prachtig 2021

Speciaal voor de Feestdagen in deze bijzondere ‘C-ituatie’, hoop ik je op een totaal anders dan gebruikelijke manier te inspireren met bijzondere, persoonlijke, maar indirect ook marketing gerelateerde tips voor een prachtig 2021!

 

 

bosbadenGroen oplaadpunt

Uit onderzoek blijkt dat het groen van de natuur een een rustgevende werking op het brein van de mens heeft. Als vanzelf ontspan je, verzachten je ogen, en vormt er zich een glimlach om je mond. Als ervaringsdeskundige kan ik beamen dat ik me na mijn dagelijkse #RundoConElHundo altijd altijd enorm blij, krachtig en opgeladen voel.

Maar wist je dat behalve de kleur groen, ook een chemische stof in het bos een helende werking op ons heeft? Deze stof wordt door onderlinge communicerende loofbomen uitgescheiden*

Opladen en energie tanken door je te verbinden met de natuur. Hoe mooi en gemakkelijk kan het zijn?

*div. bronnen, o.a. P. Wohlleben

 

Back to nature: bijtanken door ‘bosbaden’

Zoek een groepje loofbomen uit, ga zitten, doe niets anders dan naar groen kijken, naar vogels luisteren en laat de kalmerende ‘stof’ die om de bomen hangt zijn werk doen.

Maarre… in December is er weinig bladgroen, dus dát gedeelte lekker in de Lente doen!

 

verborgen leven van bomenBoekentip:

Wohlleben heeft verschillende boeken geschreven. O.a.  Het verborgen leven van bomen
P.s. Na het lezen van deze Groene Geheimen en Magische Materie is geen Boom of Bos Beleving meer hetzelfde.

 

 

Energetische plekken op de aarde

Tijdens m’n vele bos- en bergwandelingen ontdekte ik dat er op de ene plek heel andere energie hangt dan op een andere…. alsof je in een andere sfeer terecht komt.  Langs krachtige watervallen voelt het anders dan bij de ‘myst-erieuze’ ochtendnevel op de heide.

Zo zijn er ook vele krachtplekken op de aarde die hun energie niet aan de ‘gesprekken tussen bomen’ te danken hebben, maar waar een buitengewoon hoge energie wordt ervaren en gemeten . Deze plekken liggen op kruisingen van leylijnen. (energiebanen van de aarde)

Het zal je daarom niet verwonderen dat er heel vroeger al, juist op deze plekken (leycentra) ceremonies of rechtspraken plaatsvonden en heiligdommen werden gebouwd. Denk aan hunebedden, steenkringen, kathedralen en tempels.

Bezoekers van dit soort krachtplaatsen die gevoelig zijn voor deze hoge energie, schrijven allerlei lichamelijke sensaties en (vaak) positieve effecten toe aan zo’n plek; van lichte tintelingen en heling tot een verhoogd bewustzijn.

Geen gasten te verzorgen? Ga zélf op avontuur; Zet je scepsis opzij, zoek naar de leycentra in je omgeving en stel je open voor wat zich bij je aandient en wat het met je doet.

spirituele plekken nederlandBoeken- of Info tips:

Met een zoekopdracht zie je snel waar je spirituele plekken en leycentra in de buurt van je accommodatie of op de wereld kunt vinden. 

Er zijn vele inspirerende boeken over geschreven. Ik kan je het toegankelijke boek ‘Spirituele Plekken in Nederland’ of, wat heftiger  ‘de Heilige Geometrie van de Aarde’ van harte aanbevelen. Ook via History Channel/Ancient Aliens ontdek je uren aan interessante informatie.

P.s. Waardevol om eerst zelf te ervaren en later als bezoek- en beleef tip met je gasten te delen.

 

mystieke krachtplekkenZij van het kasteel

Mijn klant, maar vooral lieve vriendin Sandra de Greeff ging nog paar stappen verder… Ze bezocht niet alleen mythische krachtplaatsen, maar ging op ontdekkingsreis langs de mooiste plekjes in Zuid Duitsland. Schreef er vervolgens zelfs een reisgids over!

In deze gids neemt ze je mee op haar kasteel-, wandel en graffiti-routes en deelt ze bijzondere verhalen en eeuwenoude sages. Ik ben niet alleen supertrots op haar prestatie, ik kan je haar inspirerende boek ook van harte aanbevelen.

Boekentip: Reis vanuit je eigen luie stoel met haar mee naar Beieren, eigentijds authentiek.  Superleuk voor jezelf of als cadeau voor je Beieren-minnende vriendin . Je kunt het hier bestellen! 🙂

 

feng shui bed breakfastJouw accommodatie als krachtplek

Al is het hoogst onwaarschijnlijk dat, of op zijn minst zeer toevallig als jouw huis en/of accommodatie op een kruising van leylijnen ligt… toch kan je van je eigen accommodatie ook een echte krachtplek maken!

De ruimtes in je huis en tuin zijn plekken waar je gasten zichzelf en elkaar terugvinden, waar ze rust ervaren, zich ontspannen en weer op krachten komen. Dat doe je d.m.v.

  • jouw input & inspiratie
  • tijdens gesprekken en gezamenlijke diners
  • zelfs door het met zorg samengestelde interieur …
  • je fijne energie en het delen van ervaringen…
  • je aandacht en goede intenties voor je gasten…

 

Boeken- of Info tip:

Zie de interieur design tips van ‘Stay Here‘ of bekijk eens wat Feng Shui aan positieve energie kan toevoegen aan je interieur.

 

Gezond, krachtig en prachtig 2021

En nu je ongevraagd extra quality time krijgt toegeworpen, hoop ik dat je deze staycation met volle teugen en samen met je liefsten kunt genieten van elkaar en de mooie dingen om je heen, zodat je in andere tijden weer op volle kracht vooruit kunt.

Ik wens je fijne Kerstdagen en een gezond, krachtig en prachtig 2021 toe.

Liefs, Linda

 

 

P.s.

Het ziet er naar uit dat we ook in januari ‘extra vrije tijd’ in onze agenda houden. Maak van de nood een deugd; Zorg dat je er helemaal klaar voor bent als de grenzen weer open gaan en jouw doelgroep staat te trappelen om op vakantie te gaan.

Ook in het komende jaar kan je op me rekenen voor coaching en een krachtige marketingtraining om je B&B’iz Future proof neer te zetten. B&B’iz marketing programma.

 

 

Sandra
Door

Sandra

op 21 Dec 2020

Lieve Linda, Dank voor je vermelding van mijn reisgids over Beieren. Deze reisgids is mede ontstaan door jou! . Want zonder mijn deelname aan het B&B marketing programma had ik nooit mijn eigen positionering en lievelingsgast zo duidelijk gehad. Had mijn passie voor storytelling nooit zo’n vlucht genomen en was ik niet opgevallen bij de uitgever. . Succes begint bij DOEN! En er is niets leuker dan dat samen met jou en andere B&B professionals uit te vinden, vorm te geven en uit te werken. Dank voor je steun en vriendschap. . Warme groet, Zij van het kasteel ;-)

Reactie plaatsen