Steek je licht aan en wordt ook Geluksverspreider
28 oktober 2021 
4 min. leestijd

Steek je licht aan en wordt ook Geluksverspreider

Er is al jaren iets heel bijzonders gaande... maar de 'C-ituatie' in 2020, waarin we op flink op onszelf teruggeworpen werden, heeft ervoor gezorgd dat het proces flink is versneld.

Mensen zijn bewuster, van zichzelf, hun omstandigheden, van de natuur en de wereldse zaken om zich heen. Alsof we massaal wakker worden uit een lange winterslaap en ons realiseren dat we bepaalde dingen voortaan anders willen doen.

Coaches voor voeding, leefstijl- en persoonlijke ontwikkeling draaien op volle toeren. Daar waar de woorden 'Yoga en Meditatie' in het verleden nog vaak op weerstand stuitten en 'Spiritualiteit' als zweverig werd afgedaan, kent tegenwoordig bijna iedereen wel iemand die zich met Tarot of Reiki bezighoudt. 


Bewust-zijn en van Betekenis zijn 

Mensen kiezen er steeds vaker voor om hun hart te volgen, op hun intu√Įtie te vertrouwen en dingen te doen waar ze √©cht blij van worden. Er worden biologische moestuinen aangelegd en lang vergeten hobby's opgepakt. Carri√®res, geld en hard werken worden ingeruild voor bijdragen, back to nature en van betekenis zijn.

Op de automatische piloot je uren volmaken om je hypotheek te kunnen betalen, lijkt voorgoed verleden tijd. Een programma als ' Ik Vertrek' is hier een bekend voorbeeld van. 


Als het niet gaat zoals je wilt...

Toch ontdekken veel gastenverblijf ondernemers na een aantal jaren 'bed en ontbijt' te verhuren, dat ze niet het leven leiden dat ze willen. 

De één mist de noodzakelijke boekingen en omzet en doet er alles aan om alle ballen in de lucht houden. Ondanks goeie voornemen rent ze nog steeds achter de feiten aan en moet ze de eindjes aan elkaar knopen.

De ander mist het gevoel van vervulling, een diepere connectie met haar gasten. Ondanks vele boekingen en een positief bedrag onder de streep, hangt er toch een wolk van frustratie om haar heen. "Is dit het nou?" 

In een derde geval gaat het om een combinatie van beide. Hoe dan ook, het gewenste succes en het geluksgevoel blijft uit. Ze tasten volledig in het duister, in de zoveelste poging de omstandigheden van hun werkbare leven te verbeteren. 


Tast jij ook in het duister?

Gefeliciteerd! Want herkenning en je realiseren dat je het anders wilt is de eerste stap naar verandering. Licht bestaat alleen bij de gratie van duisternis. Realiseer je wat je NIET meer wilt en focus je daarna op hoe je het WEL wilt. 


Net wakker? Laat je ogen nog even gesloten en visualiseer...

Hoe ziet jouw meest ideale leven er dan wél uit? 

  • Waar woon je, hoe en met wie...¬†
  • Hoe ziet de natuur, je omgeving eruit en wat is het klimaat? Wat hoor je, wat ruik je, hoe voelt het daar? Hoe voel JIJ je daar?¬†
  • Waar komt je eten vandaan, lokale boeren of uit eigen tuin. Hoe smaakt het?¬†
  • Hoe ziet jouw perfecte werkdag eruit? Wat doe je zelf en wat besteed je uit?
  • Met welke lokale ondernemers wil je samenwerken?¬†
  • En welke gasten verwelkom je het allerliefst op jouw domein? Zie voor je hoe je in contact met ze bent. Wat doe je met ze, waar hebben jullie het over?¬†
  • Hoe voelen jouw gasten zich bij jou? Hoe komt dat?

Zie levendig voor je hoe je droom is uitgekomen. 


Hoe meer licht, hoe meer geluk 

Als jij je missie kent en er naar leeft, raak je als vanzelf in een 'flow'. Schijnbare toe-val, mensen en omstandigheden komen op je pad en helpen je in de juiste richting te bewegen. Het licht straalt van je af, je energie stijgt en gelukshormonen vliegen in de rond'te.  

En het mooie is, jij geeft het door aan jouw gasten die het op hun beurt meenemen naar huis en het verspreiden in hun leven en relaties. Hoe meer mensen vanuit deze flow werken, hoe lichter de wereld. Als een golfbeweging die zich steeds verder uitbreidt. 


Mijn klanten als geluksverspreiders

Zo ontdekte 'Jos' dat hij buiten het hoogseizoen met z'n accommodatie een fantastische oplossing kan bieden voor een bepaalde groep die hem na aan het hart ligt. Dit nieuwe concept draagt bij aan de heling van mensen in psychische nood en voegt hiermee ook een extra dimensie aan zijn eigen leven toe. 


Els kookt naast het verhuren van haar vakantiehuis de sterren van de hemel. Terwijl ze haar gasten op een culinaire reis meeneemt langs heerlijke gerechten, laat ze niet alleen de prachtige ingredi√ęnten van haar gerechten zien, maar geeft ze haar gasten ook de gelegenheid het mooie in zichzelf te ontdekken.¬†


Sandra weet heel veel van de prachtige omgeving waarin ze zeer originele huizen verhuurt aan gezinnen. Haar passie voor verhalen en haar talent om die in de juiste woorden om te zetten brachten haar tot het schrijven van een reisgids, die nu als warme Brötchen over de toonbank gaat.

 

Steek je licht aan

Zet een uniek en doorlopend volgeboekt gastenverblijf concept¬†neer, waarin jij op jouw specifieke manier bijdraagt en impact maakt op de vakantiebeleving van jouw Lievelingsgasten. Cre√ęer het bedrijf waar je 's ochtends fluitend je bed voor uit komt. Doe wat je te doen hebt in deze wereld. Steek je licht aan voor je gasten.

Kan je de schakelaar niet vinden?

Laat mij je helpen om jouw licht aan te steken en je levensmissie te verwezenlijken. Dáár gaat dan míjn energie van stromen. :)

Kopieer mijn effectieve marketing strategie en bouw direct aan een duurzaam systeem voor je eigen bedrijf. Je krijgt alle kennis aangereikt die je nodig hebt om met een heldere boodschap je B&B'iz zo goed mogelijk op de kaart te zetten en je Lievelingsgasten aan te trekken. 


Spread the Light and Make your dream come true 

B&B'iz Marketing Programma

Niet voor niets ontdek je in dit programma hoe je hartveroverende content schrijft d.m.v. de GELUKS formule en werk je je duurzame strategie uit volgens de DOPAMINE© methode.

Reactie plaatsen