Wat is jouw nestgeur?
26 augustus 2015 
1 min. leestijd

Wat is jouw nestgeur?

Ik ben niet meer onderscheidend in mijn huisstijl. Dat is dodelijk, vooral als je huisstijlontwerper bent. Het krachtige magenta als begeleider van verandering paste vijf jaar geleden goed bij mij als starter, maar dat was toen. Inmiddels is magenta een vaak voorkomende huisstijlkleur geworden van met name huisstijlontwerpers. (*update onderaan)

Vijf jaar

Na vijf jaar ben ik eraan toe om mijn eigen identiteit onder de loep te nemen. Om te doen wat ik ook met mijn klanten doe voor hun visuele identiteit. Hiervoor ging ik back to my nature. Wie ben ik, waar sta ik voor, hoe en met wie wil ik dat het allerliefste doen?

huisstijl Bed & Breakfast

Onze achtertuin

Als het even kan lopen mijn man en ik ’s avonds een rondje door het bos in ‘onze’ achtertuin, de Wezepse Heide. We plukken de eerste rijpe bramen, struinen bosbessenstruikjes af en genieten van het prachtige uitzicht en de Schotse Hooglanders. In deze tijd van het jaar kleurt de heide paars en de lucht is gevuld met haar zoete geur.

huisstijl bed & breakfast

Eigen geur

De heide trekt niet alleen wandelaars aan zoals wij. Ook de bijen komen op de heide af voor de nectar. Daarmee bestuiven ze de hei en zorgen ze voor het voortbestaan van dit stuk natuurgrond. Moeiteloos vinden de bijen elke avond hun eigen kas en koningin, tussen de lange rijen gelijkvormige kisten. Ze gaan gewoon op de geur af en weten waar ze thuishoren.
Via het internet is het onmogelijk om je met geur te onderscheiden. En misschien is dat maar goed ook. Jij hebt je huisstijl.

Mijn nieuwe huisstijl

Mijn nieuwe huisstijl toont mijn nestgeur. Ik laat zien wie ik ben en wat mij bezielt. Dat zal een deel van mijn websitebezoekers niet boeien, misschien zelfs dat e-zine-abonnees zullen afhaken. Dat geeft helemaal niets! Want zo blijf je vooral bij me als jij je ook voelt aangesproken door deze authentieke nestgeur. Dan sta je dicht bij me en wil ik graag met je werken.

Nu jij nog

De vogels gaan terug naar hun nest. De bijen hebben hun kas gevonden. Zij weten instinctief wie er bij hen hoort. Jij ook? Heb jij je plek gevonden? Weet je welke klanten en huisstijl bij jou passen?
Like mijn Facebookpagina en houd mijn website en e-zine  in de gaten voor mijn nieuwe huisstijl,

UPDATE: online, onderweg en een enorme ommezwaai!

Er overkwam me zoiets moois! Lees gauw verder in mijn volgende blog.

Reactie plaatsen